anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
ναι το τροπαριο της κασιανης
ναι το τροπαριο της κασιανης
πας γυρω γυρω εκει το πας ;)ναι το τροπαριο της κασιανης
ρε σε αλλο νημα θελεις διπλα και το παιζης τζοβενο ;) συνταξιουχος εισαι τελικαΕγω θα γράψω πάλι οταν παει το νήμα στης 999 σελίδες για να πάρω το δώρο που θα κάνει η Έλενα μιας κ μ έκοψαν κ το εκας απο την σύνταξη μ
....Εγω θα γράψω πάλι οταν παει το νήμα στης 999 σελίδες για να πάρω το δώρο που θα κάνει η Έλενα μιας κ μ έκοψαν κ το εκας απο την σύνταξη μ
ρε σε αλλο νημα θελεις διπλα και το παιζης τζοβενο ;) συνταξιουχος εισαι τελικα
ρε σε αλλο νημα θελεις διπλα και το παιζης τζοβενο ;) συνταξιουχος εισαι τελικα
Μια χαρα ειναι βρε το καυλι στο χερι ..... Χρειαζεται ομως που και που να το χωνεις σε καμμια ζεστη τρυπουλα ;)Έλενα, δεν είναι σωστό αυτό που έκανες. Μας είχες υποσχεθεί φωτογραφία σου. Μας καύλωσες πρώτα και μας άφησες με το καυλί στο χέρι.
ελενα σου ανεβαζω ενα τραγουδακι που θα σου αρεσει
θα σε κάνουμε floor manager...εγω ειμαι ο μικροτερος σε ηλικια
τι δεν καταλαβες στην (αντριαννα) συγνωμη για την αναφορα απο την κυρια του νηματος ζηταγες παρτουζα
Να δω μετα το δωρο ποσοι φιλοι θα μεινουν στην παρεα ??Ρε, χαλαρώστε μερικοί. Το θέμα δεν είναι αυτοσκοπός και ας γεμίζουν ντε και καλά οι σελίδες
με ό,τι τρόπο νά 'ναι. Σημασία της χιλιάρας, είναι να έρθει φυσιολογικά και με όσο το δυνατόν αβίαστο, θετικό και
ευχάριστο τρόπο. Όχι σπρώχνοντας για το "τρόπαιο". Το ταξίδι έχει μεγαλύτερη σημασία από την Ιθάκη
και όταν σας δείχνουν το φεγγάρι, καλό είναι να μην σκαλώνετε στο δάχτυλο...
δισχιδης προσωπικοτητα ?? ο σοχο μας ??τι δεν καταλαβες στην (αντριαννα) συγνωμη για την αναφορα απο την κυρια του νηματος ζηταγες παρτουζα
εγω ειμαι ο μικροτερος σε ηλικια