ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.631
- Πόντοι
- 746
ΚΕΡΑΤΕΑ χαχαχαχα φιλε μου μαλλον για εκει πρεπειΚαλησπέρα ΄Ελενα. Για ποια περιοχή μιλάς?
ΚΕΡΑΤΕΑ χαχαχαχα φιλε μου μαλλον για εκει πρεπειΚαλησπέρα ΄Ελενα. Για ποια περιοχή μιλάς?
Σουνιο μυτη ..Εξαρταται την περιοχη.
εμεις ακομα δεν ξερουμε για ποια περιοχη μιλας.
το 900 τους ξεφυγε των σαινιων
Σουνιο μυτη ..
Δηλαδη τι θα επρεπε να γινει με το 900 ?? Να διοργανωσουμε παρτυ... ?Εγω ουτε καν ασχολουμε ...Μολις φτασει 1000 , απλα καποιος εχει ενα free fuck , και η ζωη συνεχιζεται ..
![]()
Έλενα...Σουνιο μυτη ..
Δηλαδη τι θα επρεπε να γινει με το 900 ?? Να διοργανωσουμε παρτυ... ?Εγω ουτε καν ασχολουμε ...Μολις φτασει 1000 , απλα καποιος εχει ενα free fuck , και η ζωη συνεχιζεται ..
![]()
Εξαρταται την περιοχη.
εμεις ακομα δεν ξερουμε για ποια περιοχη μιλας.
το 900 τους ξεφυγε των σαινιων
Τα παμε αυτα φιλε μου ανον ...Την επομενη φορα θα υπαρχουν και OPOI ...Αυτη την φορα εγινε περοσσοτερο για να δω και εγω .. και εσεις <<κλιμα !>> Καιεπιπλεον να εχει ελπιζω (καποιος που δεν εχει οικονομικη δυνατοτητα ).. την ευκαιρια του free..Έλενα...
δικαίωμα σου είναι να βάλεις οτι διαγωνισμό θέλεις εσύ η το γραφείο που συνεργάζεσε...
άποψη μου ....
για να είναι ακόμη ποιο δίκαιος ο διαγωνισμός οι συμμετέχοντες σε αυτόν καλό θα ήτανε να είχανε γράψει τουλάχιστον 50 μηνύματα στο νήμα σου...
και να το πω άλλη μια φορά για τους καλοθελητές...
δεν συμετεχψ σε κανεναν διαγωνισμο....
φιλε αννον και εμενα δεν με νοιαζει ο διαγωνισμος και το δηλωσα εδω και καιρο για μενα η με δαιγωνισμο η χωρις αν παω με την κα Χατξή με ενδιαφερει να παιρναω καλά και να νοιώθω μοναδικός μαζί της δηλαδη αν δεν ειχε διαγωνισμο δεν θα εκλεινα ραντεβού καποια στιγμή μαζί τηςΈλενα...
δικαίωμα σου είναι να βάλεις οτι διαγωνισμό θέλεις εσύ η το γραφείο που συνεργάζεσε...
άποψη μου ....
για να είναι ακόμη ποιο δίκαιος ο διαγωνισμός οι συμμετέχοντες σε αυτόν καλό θα ήτανε να είχανε γράψει τουλάχιστον 50 μηνύματα στο νήμα σου...
και να το πω άλλη μια φορά για τους καλοθελητές...
δεν συμετεχψ σε κανεναν διαγωνισμο....
Zωηρή ζαργάνα (καλά ιχθυοτροφείο το καταντήσαμε εδώ μέσα)<<λίγο δείπνο ελαφρύ και κάπνισμα πούρου στη βεράντα>>...
Τα κομπιούτερς και οι αριθμοί δείχνουν μια ατόφια 10αδα εντός του ερχόμενου εξαμήνου.Ολα τα αλλα με τα παιχνιδια κτλ ....ερχονται μετα ...Και εγω επισης !!Καλοπροαιρετα στο λεω If you know what i mean ;)
ειμαι γκαστονεΣουνιο μυτη ..
![]()
Όπως έγραψε ο Γιώργος Ξύδης παραπάνω,αυτό είναι το industry στην χώρα μας,με αυτές τις κοπέλες έχουμε να κάνουμε είτε μας αρέσει είτε όχι.
Σε λίγο θα μας πείτε να μας ζητήσει κ καμιά συγγνώμη το γραφείο για την κατάσταση με τις πορνοστάρ στην Ελλάδα..
Την δουλειά τους κάνουνε.
Θεσσαλονίκη θα ανεβάσετε καμιά κοπέλα;
Καλησπερα φιλε trixx...έχεις απόλυτο δίκαιο
![]()
Πσςςςςςςς χαρες ...Ηρεμησε βρε..ειμαι γκαστονε
το ξερω οτι θα κερδισω
![]()
![]()
![]()
![]()
:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπερα ελενα αν το συνεχισεις παω για υπογλωσια τι μουναρος εισαι παραιτουμε απο καφετζης και γινωμαι εραστήςKαλησπερα στην παρεα μας![]()
ΤΟ ΘΥΛΥΚΟ...... !!!!!!!!!!!!!!Kαλησπερα στην παρεα μας![]()
Kαλησπερα στην παρεα μας![]()