alex 50 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του που κυκλοφορεί στην Ιντερπόλ που των κυνηγάει χα χα χααπιστευτο photoshop...
σιγα μην εχει τοσα μαλλια ο anon
αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του που κυκλοφορεί στην Ιντερπόλ που των κυνηγάει χα χα χααπιστευτο photoshop...
Μαλλον ειναι απο πολυ παλια ;)απιστευτο photoshop...
τεμπελόσκυλο....Τι εισαι? τσοπανοσκυλο?? χαχαχ
διαβατηρίου φωτογραφία....αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του που κυκλοφορεί στην Ιντερπόλ που των κυνηγάει χα χα χα
αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του που κυκλοφορεί στην Ιντερπόλ που των κυνηγάει χα χα χα
εγώ δεν θέλω να κουράζομαι φιλαράκι για αυτό...... εσυ ??????? καθόλου ....τι τίποτα :- :-Κάποιος γ***** γαϊδούρα στον ανήφορο....
και κάποιος άλλος αλεξ γ***** γαϊδούρα στον κατήφορο...
έχω καλό φάρμακο....εγώ δεν θέλω να κουράζομαι φιλαράκι για αυτό...... εσυ ??????? καθόλου ....τι τίποτα :- :-
το ξέρω στην ηλικία σου χρειάζεται υποστήριξηέχω καλό φάρμακο....
αν πότε χρειαστείς πες μου....
αυτό ξαναπέστο....το ξέρω στην ηλικία σου χρειάζεται υποστήριξη
μωρή τζατζογρια αν θέλεις πες πόσο χρόνων είσαι αν τολμάς ...μισό να πάρω το κομπιουτερακι να κάνω πρόσθεσηαυτό ξαναπέστο....
σου θυμίζω τα νιάτα σου....
δεν έχω θέμα να το πω...μωρή τζατζογρια αν θέλεις πες πόσο χρόνων είσαι αν τολμάς ...μισό να πάρω το κομπιουτερακι να κάνω πρόσθεση
δεν έχω θέμα να το πω...
14 χρόνια μικρότερος από εσένα...
http://[URL unfurl="true"]www.tsemperlidou.gr/wp-content/uploads/2014/05/muppet.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μωρή τζατζογρια αν θέλεις πες πόσο χρόνων είσαι αν τολμάς ...μισό να πάρω το κομπιουτερακι να κάνω πρόσθεση
το ξέρω στην ηλικία σου χρειάζεται υποστήριξη
έχω καλό φάρμακο....
αν πότε χρειαστείς πες μου....
πες εσύ ποιος είναι ποιος....
δεν έχω θέμα να το πω...
14 χρόνια μικρότερος από εσένα...
http://[URL unfurl="true"]www.tsemperlidou.gr/wp-content/uploads/2014/05/muppet.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εγώ την ηλικία μου την λέω ευθύς 50 με τα καλοκαίρια αλλά εσύ 36 ορκίσου :2funny: :2funny: :2funny:
κάτσε σε λίγο θα βγάλουμε φοντάνΈχετε σοβαρα θεματα βλέπω εδω.
Καλό μεσημέρι λοιπόν