Επισκέπτης
Καλημέρα.
Τα σεβη μου
Τα σεβη μου
Καλημέρα Μις Έλενα το επόμενο ΤΡΟΜΠΟΝΙ είναι ιατρικού ενδιαφεροντος έπρεπε πρώτα να ενημερώσω εσένα και μετά τους άλλουςΤο ενδιαφερον που δειχνεις για τον σφιγκτηρα μου ειναι οντως ιατρικο , η απλα δεν ειχες τι αλλο να πεις ??
Για να σε βγαλω παντως απο την αγωνια .... Λειτουργει μια χαρα
Καλημερα μυρτιλε με τους υπεροχους καρπους ευεξιας ....καλημερα σε ολους καλημερα στο κοριτσι του νήματος καλημερα στους θαμωνες του καφενειου μας
Τι να πεις ....Αβυσσος μαριαννων το μυαλο του ανθρωπου :-:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Καλημερα μαεστρο μουγεια σου και απο εμενα ελεναρα..
Καλημερα γιαβρι μουγεια σου καυλερη αερατη κοριτσαρα
γεια σου ελενα
Και τα δικα μου ..ΚαλημεραΚαλημέρα.
Τα σεβη μου
Ευτυχως που υπαρχει στο νημα εξαιρετικο υλικο το οποιο μπορεις να εκμεταλευτεις alex... με τις ακρως ενδιαφερουσες δυνατοτητες σου να τονισω... επι του σχεδιαστικου τμηματοςΚαλημέρα Μις Έλενα το επόμενο ΤΡΟΜΠΟΝΙ είναι ιατρικού ενδιαφεροντος έπρεπε πρώτα να ενημερώσω εσένα και μετά τους άλλους
έτσι για να ξέρετε ότι είμαστε άγρυπνοι φρουροί βοηθώντας ακόμη και την επιστήμη.... την καλημέρα μου σε όλους
Καλημερα γιαβρι μου ... Απ την ρωσσικη επικρατεια ;) ;) Αν δεν καταλαβες πλακωσαν οι ρωσσοι ...Δινω σκληρες μαχες να τους κατατροπωσω σε 3 μερες το πολυ... ;)Καλημερα ομορφιά μου...
Καλημερα γιαβρι μου ...Εξαιρετικη επιλογη ...ramirez ...απο τους αγαπημενους μου :coolcondom:καλημέρα.....
....
ετσι ειναι ελενα και εμεις παιξαμε μπαλα εχτες φαγαμε 3 και ευχαρηστηθηκαμε αλλα εχουμε δικαιολογία το γηπαιδο ηταν πολυ λασπομενο αν και δεν εβρεχε καθολου τωρα για τους ρωσους προσεχε την αρκπουδα χαχχαχαχαχΚαλημερα γιαβρι μου ... Απ την ρωσσικη επικρατεια ;) ;) Αν δεν καταλαβες πλακωσαν οι ρωσσοι ...Δινω σκληρες μαχες να τους κατατροπωσω σε 3 μερες το πολυ... ;)
6 σπαθί ..6 καρό... ;)Καλημερα γιαβρι μου ...Εξαιρετικη επιλογη ...ramirez ...απο τους αγαπημενους μου :coolcondom: