Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Εμενα Με εκανες turbo μολις ειδα την φωτο σου στην προηγουμενη σελιδα κουκλα μου! Την καλημερα μου
Οντως η Περσεφονη ειναι ....... ;)
στο τατοο η μια το εχει δεξια και η αλλη αριστερα :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:τη διαφορα εχει η ελενα απο την αδερφη της
συγνώμη αφεντικό αλλά είσαι πολύ μεγάλη καύλα ... αν εγώ σε είχα μαμά θα σε μαμουσα κάθε βράδυ
αμάν ρε παιδιά ξεχωρίζουν οι αδελφέςτη διαφορα εχει η ελενα απο την αδερφη της
Θα χαμε σκανδαλα στην γειτονια ;)και γειτονισα θα ηταν καλο να την εχεις την ελενα
στην γειτονία υπάρχει απαγορευτικό δεν το ξέρεις ...έξω από την πόρτακαι γειτονισα θα ηταν καλο να την εχεις την ελενα
Ουπς ...Τι εχουμε εδω .....Οιδιποδειες αναζητησεις ?? ;) ;)συγνώμη αφεντικό αλλά είσαι πολύ μεγάλη καύλα ... αν εγώ σε είχα μαμά θα σε μαμουσα κάθε βράδυ
ειδες κα ελενα τι μας κανεις το εχουμε γυρησει στην αρχαία τραγωδίαΟυπς ...Τι εχουμε εδω .....Οιδιποδειες αναζητησεις ?? ;) ;)
Τα παω καλα με τα αρχαια .... Τα συμποσια δε νειναι το καλυτερο μουειδες κα ελενα τι μας κανεις το εχουμε γυρησει στην αρχαία τραγωδία
δασκαλα πρεπει να το εχει κανει το κοριτσι μας απο οτι θυμαμαι εγω σαν φαντασιωση θαθελα να την επαιρνα πανω σε ντατσουν ανοιχτο σε ενα χωραφι κατω απο ελια ελληνικη φαντασιωση νομιζωελενα καλη θα ηταν μια φαντασιωση νοσοκομα η να ησουν δασκαλα
Μου εχει ζητηθει επανειλημμενως...Σκεφτομαι να το ενταξω στην υπηρεσιες μου ...Αλλα θελει ενδυματολογικη υποστηριξη αρα εξοδα ....ελενα καλη θα ηταν μια φαντασιωση νοσοκομα η να ησουν δασκαλα
καποιον μου θυμιζης με το datsunδασκαλα πρεπει να το εχει κανει το κοριτσι μας απο οτι θυμαμαι εγω σαν φαντασιωση θαθελα να την επαιρνα πανω σε ντατσουν ανοιχτο σε ενα χωραφι κατω απο ελια ελληνικη φαντασιωση νομιζω
τον ΒΑΣ ΒΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣκαποιον μου θυμιζης με το datsun