alex 50 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
μάλλον και τα δυο μην τσακώνεστε ;)
ακόμη τίποτα σήμερα η ήμερα είναι πολύ περίεργη θα περιμένω την εργοδοσία .... όχι τίποτα άλλο ρε γαμώτο εχω γέμισή την θεσσαλονικη παπαράτσιτο γραφείο τύπου έχει κάποια ανακοίνωση...?
το γραφείο τύπου έχει κάποια ανακοίνωση...?
θα έρθει υλικό ...ακόμη τίποτα σήμερα η ήμερα είναι πολύ περίεργη θα περιμένω την εργοδοσία .... όχι τίποτα άλλο ρε γαμώτο εχω γέμισή την θεσσαλονικη παπαράτσι
στις προβλέψεις είσαι ακριβέστατος....Απο Πεμπτη μαλλον
από ότι διάβασα εδώ ο ανον μπορεί να μας δώσει πιο καλή πληροφόρηση για την κυρία χατζή μιας και είχανε συνάντηση κοινός meetingκαλημερα σε ολους και προπαντως στην κυρία του νήματος απο οτι φαινεται η κα χατζη θα έφαγε πολύ πατσα και πόδαρι και φαίνεται οτι το ποδαρι την πλακωσε στην κοιλίτσα
ειπε θα ανεβάσει κρητικη πολύ συντομα και μάλιστα θα εχει και αποκαλυπτικές δηλώσεις για την σιεστα που ακολουθησε παντως και η κα Χατζή ετοιμάζεται για βελίδειον για τις καθιερωμένες δηλώσειςαπό ότι διάβασα εδώ ο ανον μπορεί να μας δώσει πιο καλή πληροφόρηση για την κυρία χατζή μιας και είχανε συνάντηση κοινός meeting
περιμένουμε με ανυπομονησία .........ειπε θα ανεβάσει κρητικη πολύ συντομα και μάλιστα θα εχει και αποκαλυπτικές δηλώσεις για την σιεστα που ακολουθησε παντως και η κα Χατζή ετοιμάζεται για βελίδειον για τις καθιερωμένες δηλώσεις
τι μίτινγκ αυτός έκανε περιοδεία σε όλη την Θεσσαλονίκη δεν είχε ένα μίτινγκ απλόαπό ότι διάβασα εδώ ο ανον μπορεί να μας δώσει πιο καλή πληροφόρηση για την κυρία χατζή μιας και είχανε συνάντηση κοινός meeting
μοσχαροκεφαλη ψιλοκομενη ...κοιλιά...?
πόδι...?
τι σ αρέσει....?
ειδατε ποσο οργανωτικός ειναι ο αννον δ/ντης γραφείου κα Χατζή Β.Ελλαδος ολα τα προέβλεωε για την ασφάλεια του κοριτσιού μας και που να δείτε στην συνεντευξη που ετοιμαζεταιμοσχαροκεφαλη ψιλοκομενη ...
καλημερα καλησπερα!!!
καπως ετσι ηταν οι δρομοι της πολης πριν ερθει η κυρια Ελενα
εχω κλησει εταιρεία seciurite να προσεξουν το κορίτσι κοίτα τωρα στην συνέντευξη δίπλα της και με ανεση οι απαντήσεις μην ξεχνιώμαστε κι όλαςΕχουμε θεματα ασφαλειας.....
Σας έχω εμπιστοσύνη...Η κυρία Χατζή μας ξέχασε σήμερα....
Τον βρηκες το δρομο...?Σας έχω εμπιστοσύνη...
Ξέρω ποιον και γιατί έβαλα στα ανάλογα πόστα γιαβρί μου...
καλά βρε λογιστή δε σε έβαλα? Τι έγινε ζαλίστηκες με τα νούμερα? Κοίτα κάνε καλή δουλειά θα σε απολύσω γιατί...Εγω ακομα με την αιτηση στο χερι ειμαι