Επισκέπτης
Για το φίλο που έψαχνε φωτογραφίες για ορεκτικό σελίδες 729 746
μπα εδω καθαριζω καμια κουζινα και φτιαχνψ καφεδες οχι εμπαθης σαν εσεναΑπευθύνθηκα κάπου σε εσένα; Είχα διάλογο μαζί σου;
Ή μήπως είσαι δικηγόρος της θείτσας και πετάχτηκες για να την υποστηρίξεις;
Για το φίλο που έψαχνε φωτογραφίες για ορεκτικό σελίδες 729 746
συμφωνω ρε φιλε δημητρη εχεις δικαιο οποιος ειναι μαγκας ας εκτεθει σε ολους μας εδω γιατι ρε φιλε οπου υπαρχει κρίση υπαρχει και κρήσηΕιναι αστειο ξερεται
ολα τα χρονια που μαι στο σαη
οσοι μπαινουν κ βριζουν η μειωνουν κοπελες συνηθως δεν εχουν κριτικες
ετσι να δουμε κ μεις τι γαμαν
κ σχεδον ολοι λεν οτι εξω γαμουν τα καλυτερα μουνια
:thubsdown:
Και εγώ γεμιστά μπισκότα έφαγαΕίναι πολύ χάλια;Δηλαδή να κλείσω μάτια;
Ρωτάω γιατί έχω φάει κάτι γεμιστά και δεν είμαστε για κασκαντερηλίκια
Το δίκταμο αύριο μετά τη Χατζήεφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να βαλω και δικταμο μεσα η οπως ειναι
προσεχε μην τρως μπισκοτα και βαρυστομαχιασεις αν σου κατσει απο πανω νασαι αναλαφρος αδελφε και προσεχε το κρεβατι ναχει σκληρο στρωμαΤο δίκταμο αύριο μετά τη Χατζή
Θα προσέχω έννοια σου θα εφαρμόσω καταδρομικά κόλπαπροσεχε μην τρως μπισκοτα και βαρυστομαχιασεις αν σου κατσει απο πανω νασαι αναλαφρος αδελφε και προσεχε το κρεβατι ναχει σκληρο στρωμα
Κουίζ....
Ποια είναι....?
Ανον άπαιχτε τι κρασί την ποτίζεις;Κουίζ....
Ποια είναι....?
νομιζω χωρις να κανω τον υπηρετη του διαβολου εχει στο προφιλ της και τιμες και προγραμματα σορρυ που το λεω φιλε μαλλον κατι τετοιο θα ισχυειΓια εμάς που δεν κάνουμε σαν σαλιάρηδες έχει σκοπό η κ. Χατζή να ανεβάσει τίποτα, τηλ. υπηρεσίες, τιμές κτλ....;
Κουίζ....
Ποια είναι....?
ρε αννον ηθοποιος ειναι αυτη που ανεβασες !!!!!!!!!!!! μαλλον για ντεμυ μουρ μου κανειΚουίζ....
Ποια είναι....?
Μαλλιά άρχοντα στείλε της ΡΜ και καλώς όρισες στο καφενείοΓια εμάς που δεν κάνουμε σαν σαλιάρηδες έχει σκοπό η κ. Χατζή να ανεβάσει τίποτα, τηλ. υπηρεσίες, τιμές κτλ....;