anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
τρόικα....Αυστηρη αξιολογηση..
Θα ειμαι ιδιος ο ΤΟΜΣΕΝ...
τρόικα....Αυστηρη αξιολογηση..
Θα ειμαι ιδιος ο ΤΟΜΣΕΝ...
Ναι αλλά αν στον πιάσει η θείτσα όπως την λες θα στον βγάλει οφ φιλαράκιΣυγγνώμη αλλά αυτή η θείτσα είναι η Έλενα;
Φίλε δε έχει γ..ει θείτσαΣυγγνώμη αλλά αυτή η θείτσα είναι η Έλενα;
Φίλε αν η θειτσα μου τον δει,θα θέλει να το βάλει στα πόδια.Ναι αλλά αν στον πιάσει η θείτσα όπως την λες θα στον βγάλει οφ φιλαράκι
Εχετε συναντηθει γιωργο με την κοπελα?η κοπελα παει θεσσαλονικη λογικα θα ξανακατεβει αθηνα
Εχετε συναντηθει γιωργο με την κοπελα?
Σεβομαι παντα τα κοριτσια...Εννοειτε δεν βριζω κλπ,εκτος αν λαβω αντιστοιχη συμπεριφορα..Ο Φακίρης απ ότι έχω διαπιστώσει δεν είναι αυστηρός είναι εκ φύσεως καλός,προσοχή καλός είπα όχι χαζός,και σέβεται τα εργαζόμενα κορίτσια αν καμία δεν αποδώσει το αναμενόμενο δεν την βρίζει ούτε την ξεφτιλίζει εκτός αν πρόκειται για καμία τελείως απαράδεκτη αλλά και πάλι τη σφάζει με το μπαμπάκι. Τέλος οι ύμνοι στο φακίρη όπως έχω ξαναπεί ίσως φακιρίζω λίγο και εγώ...
να σου πω και κάτι που ίσως δεν το ξέρεις....Ομολογώ δεν είχα δει φωτογραφίες της,μου έλεγαν για τον κακό χαμό που γίνονταν και έλεγα μέσα μου "πω πω σκέψου τι μουνάρα θα είναι".
Και ξαφνικά βλέπω.... :S :S :S
Σιγα μη την αφησουμε να φυγει..η κοπελα παει θεσσαλονικη λογικα θα ξανακατεβει αθηνα
έχει σχεδιαστεί η απαγωγή της....Σιγα μη την αφησουμε να φυγει..
Σιγα μη την αφησουμε να φυγει..
να σου πω και κάτι που ίσως δεν το ξέρεις....
όποιος πατήσει πρώτος στην σελίδα 1000 έχει τζάμπα σεξ....
κολλητός σου είναι ...?Ο Φακίρης απ ότι έχω διαπιστώσει δεν είναι αυστηρός είναι εκ φύσεως καλός,προσοχή καλός είπα όχι χαζός,και σέβεται τα εργαζόμενα κορίτσια αν καμία δεν αποδώσει το αναμενόμενο δεν την βρίζει ούτε την ξεφτιλίζει εκτός αν πρόκειται για καμία τελείως απαράδεκτη αλλά και πάλι τη σφάζει με το μπαμπάκι. Τέλος οι ύμνοι στο φακίρη όπως έχω ξαναπεί ίσως φακιρίζω λίγο και εγώ...