Επισκέπτης
λοιπον ελατε....πολύ καθήσατε στο νήμα και θαχουμε παλι φασαριες το απογευμα..ποσα ραντεβου και ολη μερα εδω και τετοιαΜμμμμμμμ . Ωραια δικαιολογια ....
λοιπον ελατε....πολύ καθήσατε στο νήμα και θαχουμε παλι φασαριες το απογευμα..ποσα ραντεβου και ολη μερα εδω και τετοιαΜμμμμμμμ . Ωραια δικαιολογια ....
Του νησιού....Ποιο απο ολα εννοεις?
Ετσι ....λοιπον ελατε....πολύ καθήσατε στο νήμα και θαχουμε παλι φασαριες το απογευμα..ποσα ραντεβου και ολη μερα εδω και τετοια
Σε ευχαριστω γιαβρι μου ...Ελληνίδα
Λαμπερή
Ευδιάθετη
Νόστιμη
Αξεπέραστη
Εσυ εχεις θεση .....Καμιά θεση και για έμενα μπαρμπα...
λοιπον ελατε....πολύ καθήσατε στο νήμα και θαχουμε παλι φασαριες το απογευμα..ποσα ραντεβου και ολη μερα εδω και τετοια
Το ειπες κοσμια...Εσυ εχεις θεση .....
Σεκιουριτας !!
Καλησπερα γιαβρι μουΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..
Καλησπερα maestro μου ....Καλησπέρα, Έλενα τον Οκτώβριο θα είσαι διαθέσιμη για ραντεβού στην Αθήνα?
Ε ναι ξερεις τον χαρακτηρα μου .... ;) ;)Το ειπες κοσμια...
Παραλιγο να μ ελεγες ....Ε ναι ξερεις τον χαρακτηρα μου .... ;) ;)
Παραλιγο να μ ελεγες ....
αρκουδιαρη.....
Κάνεις ραντεβού μόνο σε ξενοδοχείο, ή και σε σπίτι κατόπιν συννενόησης? Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησηΚαλησπερα maestro μου ....
Βεβαιως ...
Το ειπες κοσμια...
Καλη συνεχεια ......................καλημέρα σε όλους απαντώντας γρήγορα γρήγορα γιατί είμαι σε μυστική αποστολή του επόμενου ταλέντου... απαντάω ενισχύστε μας είμαστε ένας μικρός εκδοτικός οίκος και πρέπει να πληρωθεί κόσμος οπότε ο φίλτατος σκορπιός έχει δίκιο μην κάνετε γυφτιές αγοράστε το ;) καλή ανάγνωση φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..........