Επισκέπτης
λοιπον ελατε....πολύ καθήσατε στο νήμα και θαχουμε παλι φασαριες το απογευμα..ποσα ραντεβου και ολη μερα εδω και τετοιαΜμμμμμμμ . Ωραια δικαιολογια ....![]()
![]()
λοιπον ελατε....πολύ καθήσατε στο νήμα και θαχουμε παλι φασαριες το απογευμα..ποσα ραντεβου και ολη μερα εδω και τετοιαΜμμμμμμμ . Ωραια δικαιολογια ....![]()
![]()
Του νησιού....Ποιο απο ολα εννοεις?
Ετσι ....λοιπον ελατε....πολύ καθήσατε στο νήμα και θαχουμε παλι φασαριες το απογευμα..ποσα ραντεβου και ολη μερα εδω και τετοια![]()
Σε ευχαριστω γιαβρι μου ...Ελληνίδα
Λαμπερή
Ευδιάθετη
Νόστιμη
Αξεπέραστη
Εσυ εχεις θεση .....Καμιά θεση και για έμενα μπαρμπα...![]()
λοιπον ελατε....πολύ καθήσατε στο νήμα και θαχουμε παλι φασαριες το απογευμα..ποσα ραντεβου και ολη μερα εδω και τετοια![]()
Το ειπες κοσμια...Εσυ εχεις θεση .....
Σεκιουριτας !!![]()
Καλησπερα γιαβρι μουΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..
![]()
Καλησπερα maestro μου ....Καλησπέρα, Έλενα τον Οκτώβριο θα είσαι διαθέσιμη για ραντεβού στην Αθήνα?
Ε ναι ξερεις τον χαρακτηρα μου .... ;) ;)Το ειπες κοσμια...![]()
![]()
![]()
Παραλιγο να μ ελεγες ....Ε ναι ξερεις τον χαρακτηρα μου .... ;) ;)
Παραλιγο να μ ελεγες ....
αρκουδιαρη.....![]()
![]()
![]()
Κάνεις ραντεβού μόνο σε ξενοδοχείο, ή και σε σπίτι κατόπιν συννενόησης? Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησηΚαλησπερα maestro μου ....![]()
![]()
Βεβαιως ...![]()
Το ειπες κοσμια...![]()
![]()
![]()
Καλη συνεχεια ......................καλημέρα σε όλους απαντώντας γρήγορα γρήγορα γιατί είμαι σε μυστική αποστολή του επόμενου ταλέντου... απαντάω ενισχύστε μας είμαστε ένας μικρός εκδοτικός οίκος και πρέπει να πληρωθεί κόσμος οπότε ο φίλτατος σκορπιός έχει δίκιο μην κάνετε γυφτιές αγοράστε το ;) καλή ανάγνωση![]()
![]()
![]()
![]()
φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..........