Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Kαλησπερα Γιαννη μου ... Ολα καλα ?καλησπερα
Kαλησπερα Γιαννη μου ... Ολα καλα ?καλησπερα
Γκρινιααααααααα.... > >Α θα κάνουμε και προτάσεις
Εγω αλλες υπερωριες δεν μπορώ!!
Γλυκιά μου τζαμπατζής δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου Ας κάνουνε Καλά οι ενδιαφερόμενοι.....Μπαζει δε μπαζει ετσι ειναι τωρα ....τι να κανουμε τωρα βρε ανον (ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ) ...Αν ειναι να γινει ετσι ας γινει ...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....
ολα καλα :-* :-*Kαλησπερα Γιαννη μου ... Ολα καλα ?
ρε αννον εμεις ειμαστε του μαγαζιου του καφενειου κατι θα κανει η οικοδεσποινα μας θα μας κερασει παστελι η κανα υποβρηχιο ασε τους αλλους να μαμησουν αφου εμεις ειμαστε για την κουζινα και το σκπουπισμα χαχαχαχχαχχαΓλυκιά μου τζαμπατζής δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου Ας κάνουνε Καλά οι ενδιαφερόμενοι.....
παντα στους πελατας να εχει δουλεια το κοριτσι μας χαχαχαχχαχ φερνω και μουσικουςΕμείς που είμαστε του μαγαζιού δίνουμε προτεραιότητα στους πελάτες .....
η ελενα κατι θα κανει και για εσας
Και ειναι αληθεια αυτο .... ;) ;)Δεν ζητήσαμε κάτι ....
η ελενα ειναι το αγαπημενο μας call girl αυτο για καποιους φτανει οπως και η εδω παρεα της μας κανει να παιρναμε την ωρα μας και να ξεχνιωμαστε και οποτε μπορουμε να ικανοποιησουμε τις αισθησεις μας μπορουμε να εχουμε καποιο ραντεβουΔεν ζητήσαμε κάτι ....
δεν σγουγκαρισα ακομα αργησα χαχαχχαχαχτεμπελιές βλέπω.....
η ελενα ειναι το αγαπημενο μας call girl αυτο για καποιους φτανει οπως και η εδω παρεα της μας κανει να παιρναμε την ωρα μας και να ξεχνιωμαστε και οποτε μπορουμε να ικανοποιησουμε τις αισθησεις μας μπορουμε να εχουμε καποιο ραντεβου
Δουλειες βλεπεις ........ ;) ;) Σε λιγο θα επανελθωτεμπελιές βλέπω.....