Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλως σας βρηκα γιαβρι μουΚαλώς ήρθες Έλενα .
Καλως σας βρηκα γιαβρι μουΚαλώς ήρθες Έλενα .
Για τους μη εχοντες ..Κατι ειναι κι αυτο ... :-* :-*παντως η συζητητση σου εχει μεγαλη επισκεψιμοτητα,κατι ειναι κι αυτο,οσοι δε μπορουμε να σε χαρούμε απο κοντα σε χαιρόμαστε απο δω.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ επιλογη !!!!!!!!!
έχω δώσει σαφείς οδηγίες να ακουστεί στην κηδεία μου αντί ψαλμωδιών... επ απειλή αποκλήρωσης των πάντων... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν βλεπω το λογο ...ηρθα για να μεινωΣε λιγο ουτε απο δω δεν θα την χαιρομαστε.
Ναι θα ανοιξω κ γραφειο σε συνεργασια με τον Ασκητη .χαχα ...Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*ειδικη ψυχαναλυτρια σε θεματα σεξουαλικης διαπαιδαγωγισης
;) ;)
καλησπερα ελενα!!
ναι.δεν λεω για σεναΔεν βλεπω το λογο ...ηρθα για να μεινω
Τραγουδαρα !!
οκναι.δεν λεω για σενα
Αυτο ειναι ενα ολοκληρο θεμα απο μονο του (βιβλιο γραφεις επ αυτου) ...και περιμενεις να σου απαντησω εδω σε δυο γραμμες ?Αν και ειπωμενο πολλες φορες απο κοριτσια του χωρου σου θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε τι νιωθεις οταν πας σ ενα ερωτικο ραντεβου με αγνωστο.
Αυτο το μωβακι εχει βασανισει ολη την ελλαδα με ποικιλους τροπους και εσυ κολλησες μαζι μου ?χαχαχα τι την ρωτας ρε φιλε
οπως?Ευχαριστω καλυφτηκα. Και βεβαια δεν ειναι μονο τα χρηματα που εξωθουν στη δουλεια αυτη .ειναι κι αλλοι παραγοντες
Εμενα μονο τα χρηματα ειναι ...Και το λεω ξεκαθαρα ...Αλλο αν μεσα σε ολο αυτο υπαρχουν και καλες στιγμες... και δεν εννοω μονο την πραξη που κατεχει το χαμηλοτερο ποσοστο...εννοω την επικοινωνια με διαφορετικους ανθρωπους μεσα απο το πρισμα της σεξουαλικης πραξηςΕυχαριστω καλυφτηκα. Και βεβαια δεν ειναι μονο τα χρηματα που εξωθουν στη δουλεια αυτη .ειναι κι αλλοι παραγοντες
μα ειναι πολυ απλο, δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος εκτος απο τα χρηματα..μη μπεις στον κοπο να γινεις call girl χαχαχαχΤι να σου πω οταν γινω call girl θα ξερω
Και πολυ καλα εκανες ....τους πειρασμους μας καπου καπου πρεπει να τους αφηνουμε ελευθερους να εκφραστουν αλλοιως στρεφονται εναντιον μας ...δεν άντεξα στον πειρασμό ...