Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ετσι ακριβως .... ;)Η Χατζή δεν είναι εδώ μάλλον μας απάντησε από διάλλειμα εργασίας
ετσι ακριβως .... ;)Η Χατζή δεν είναι εδώ μάλλον μας απάντησε από διάλλειμα εργασίας
μονδερνα παρακαλωνα ρωτησουμε το κοριτσι τι χαλια θέλει μοντερνα η περσικα η οτι αλλο γουσταρει να τα παρει ο αννον για την σιεστα του
ΑΨΟΓΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ....Λοιπόν.. ας σοβαρευτούμε!
Επειδή στο νήμα έχει ήδη ανακοινωθεί ένας "διαγωνισμός" από την Κυρία Χατζή που αφορά free sex.
Επειδή σχολιάστηκε επίσης στο νήμα η δυνατότητα του "γραφείου" να προσφερθεί κάτι ανάλογο, και πιθανόν η απάντηση της οικοδέσποινας να ΜΗΝ έγινε αντιληπτή από αρκετούς φίλους εδώ.
Επειδή, είμαι συχνός θαμώνας του νήματος, σχεδόν από την αρχή που δημιουργήθηκε,
θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα ως προς το άτομό μου.
α. Δεν γνώριζα, αλλά ούτε γνωρίζω προσωπικά την οικοδέσποινα. Η γνωριμία είναι διαδικτυακή και μέσω του νήματος.
β. Η συμμετοχή μου στο νήμα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ λόγω της όμορφης παρέας που έχει σχηματιστεί ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
γ. Δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω σε κανέναν διαγωνισμό εδώ... αλλά ούτε και να δεχτώ καμιά δωρεάν υπηρεσία, είτε από γραφείο είτε από την οικοδέσποινα.
Ηθελα να τα ξεκαθαρίσω αυτά για ..το μέλλον.
Ας κλείσουν οι κάμερες.
ναι το ειπες
αλλα δεν ειχαμε καμερες
αννον κοιτα να την στειλης αδιαβαστη φιατι με παιθανε στην φασινα φιλε τωρα που θα ανεβει παρε και μαστιγιο
ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΝΤΩΣ......Τζάμπα η δήλωση Ανον πρώτον η κάμερα και δεύτερο η Θεσσαλονίκη δεν παίζει με το γραφείο. Σκορπιέ τα σέβη μου
KGB !!πςςς εχει καλό αρχειο
ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ !! ;) ;) ;)και έτσι να είναι η απόφαση μου είναι αμετάκλητη....
όχι μόνο εδώ για την κ. Χατζη άλλα και για οποιαδήποτε άλλη κοπέλα του χώρου η γραφείο...
ξέχασες και την....KGB !!
Mossad.... Εισαι και σ αυτη ....??? μπλεξαμεξέχασες και την....
mosat israel... ;)
μην ανησυχείς.....αννον κοιτα να την στειλης αδιαβαστη φιατι με παιθανε στην φασινα φιλε τωρα που θα ανεβει παρε και μαστιγιο
Κρυβε λόγιαMossad.... Εισαι και σ αυτη ....??? μπλεξαμε
παιδες χαρουλες έχει θα είχε καλο επιβήτορα παρτενερ ελπίζω να μας κανει καμια φωτο δωρακι να φτιαχτουμε λίγοΕυδιάθετη σε βρίσκω, πρέπει να πέρασες καλά.
6 χρόνια από εκεί έβγαλα το δημοτικό μωρέ....Mossad.... Εισαι και σ αυτη ....??? μπλεξαμε
Σπανια δεν περναω καλα ....αλληλεπιδρω με τους ανθρωπους που συνανταω ...και περναμε καλα ..και οχι μονο στο σεξ ....Ευδιάθετη σε βρίσκω, πρέπει να πέρασες καλά.
μην ανησυχείς.....
έχω μπόλικα ράμματα για την γούνα της ...