Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Τι θα φουσκωσουμε γιαβρι μου ?? Την μπανανα του λελου ?τελικα το εργαλειο οντως θα χρειαστη ;)
Τι θα φουσκωσουμε γιαβρι μου ?? Την μπανανα του λελου ?τελικα το εργαλειο οντως θα χρειαστη ;)
Της πουλάς της ...τρομπες;
οχι της κανω δωρο οπου χρειαζεται ;)Της πουλάς της ...τρομπες;
την βλακεια του καθεναΤι θα φουσκωσουμε γιαβρι μου ?? Την μπανανα του λελου ?
τι ξυνη ο καθενας εδω μεσα
Δεν νομιζω οτι προκειται περι <<βλακων>>..... Αν νομιζα οτι εχω να κανω με τετοιους θα φτιαχνα το κουνελι στιφαδο που λεγαμε πιο πανω .... Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ... Τες πα ...ΑΠΟΨΕΙΣτην βλακεια του καθενα
Υπαρχουν πολλες περιοχες για ξυσιμο .... Ο καθενας ας ξυσει την δικια του...τι ξυνη ο καθενας εδω μεσα
εγω παντως ξυνω το κεφαλι μουΥπαρχουν πολλες περιοχες για ξυσιμο .... Ο καθενας ας ξυσει την δικια του...
Με δικά του νύχια; Η με δανεικά;...Υπαρχουν πολλες περιοχες για ξυσιμο .... Ο καθενας ας ξυσει την δικια του...
Αλλος με τα δικα του ..(που ειναι και ποιο δυσκολο)....αν καταλαβαινεις τι λεω ....και αλλος με ξενα ....ενας απ τους δυο περναει καλυτερα..Μαντεψε ποιοςΜε δικά του νύχια; Η με δανεικά;...
Καλημερα Αντον ... Ολα παιχνιδια του μυαλου δεν ειναι αλλωστε ? ..Απο ΕΚΕΙ δεν ξεκινανε ολα ? Αλλωστε αυτη ειναι και η φιλοσοφια μου ...Ηοποια ισχυει και στο προφιλ μου στο φβ...
Υ.Γ Ολοι γι αυτο δεν παλευουμε ? ...<<για μια θετικη καταληξη της ημερας>>? :-* :-*
ποιος περναει καλυτεραΑλλος με τα δικα του ..(που ειναι και ποιο δυσκολο)....αν καταλαβαινεις τι λεω ....και αλλος με ξενα ....ενας απ τους δυο περναει καλυτερα..Μαντεψε ποιος
Σε βρισκω σωστο ...συνηθως το κανουν οι ανθρωποι που λειτουργει το εσωτερικο του περιβληματος ;) ;)εγω παντως ξυνω το κεφαλι μου
Καταλαβες μαλλον την απαντηση απ αυτο που γραφω απο κατω γιαβρι μουποιος περναει καλυτερα
Στους δευτερους νομιζω ταιριαζει ομορφα ο κασμας !!! ..κανει καλυτερη αποξεση..χαχαχαΕξαρτάται και με τι τα ξύνεις. Νύχια, τσουγκράνα, κασμά κλπ.))))
Προτεινω νυχια σε κεφαλι ( πανω) και να ειναι τα δικα σου ...Ειναι πολυ παραγωγικο αυτο ..κατεβαζεις ιδεεςΣτους δευτερους νομιζω ταιριαζει ομορφα ο κασμας !!! ..κανει καλυτερη αποξεση..χαχαχα