anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
από ταινία είναι.......και τα ΑΚΑΠΟΤΑ
από ταινία είναι.......και τα ΑΚΑΠΟΤΑ
ασ γυρισει φιλε μερικες εκατονταδες σελιδες πισω να διαβασειαπό ταινία είναι....
h χατζη δεν βοηθαει τυπε
ειναι πρωι ακομα
δεν αλλαζει ουτε σταυροποδι ακομα
κυριλε καταστασεις
εχεις δικαιο αδελφε για αυτο πρεπει να τιμωρηθει 15 φωτο εστω και σε χαμηλη ευκρίνια αλλιως................και τα ΑΚΑΠΟΤΑ
για σήμερα έχεις ραντεβού με την κ χατζή περιμένουμε της εντυπώσεις σου....εχεις δικαιο αδελφε για αυτο πρεπει να τιμωρηθει 15 φωτο εστω και σε χαμηλη ευκρίνια αλλιως.............
Και για λιγο περισσοτερο <<ανοιγμα >>μια χαρα ειμαι
σας ανοιγω τα εγκεφαλικα μουσικα σας κυτταρα
Ε...μα ...ασ γυρισει φιλε μερικες εκατονταδες σελιδες πισω να διαβασει
σε ολους θα λεμε τα αυτονοητα ????
ρωτησε ενα γιατρο και πες μας τι σου απαντησε..από ταινία είναι....
Ελα που εχεις παραπονο ....δεν χρειαζεται τιμωρια για να ανεβαζω ....στα οπα οπα σας εχω :-*εχεις δικαιο αδελφε για αυτο πρεπει να τιμωρηθει 15 φωτο εστω και σε χαμηλη ευκρίνια αλλιως.............
δεν κατάλαβα την ερώτηση σου...ρωτησε ενα γιατρο και πες μας τι σου απαντησε..
ρωτησε ενα γιατρο και πες μας τι σου απαντησε..
Καλημερα Κουκλα!!!Καλημερα σε ολους
δεν κατάλαβα την ερώτηση σου...
εννοω οτι επειδη ειναι απο ταινια δεν σημαινει οτι δεν ειναι επικινδυνο..το ΑΝΤΙΘΕΤΟ μαλισταδεν κατάλαβα την ερώτηση σου...
mε φλαμιγκο ?????Ελα που εχεις παραπονο ....δεν χρειαζεται τιμωρια για να ανεβαζω ....στα οπα οπα σας εχω :-*
Ετοιμαζω και καινουργιο υλικο σε λιγες μερες ;)
σίγουρα θα έχουν πάρει τα μετρά τους....εννοω οτι επειδη ειναι απο ταινια δεν σημαινει οτι δεν ειναι επικινδυνο..το ΑΝΤΙΘΕΤΟ μαλιστα
Doctor doctor, please
Oh, the mess I'm in
Doctor doctor, please oh, the mess I'm in
She walked up to me and really stole my heart
And then she started to take my body apart
αδελφε μου με πισατε και αποφασησα να ενδωσα να φαω το μηλο θα ζητησω συγνωμη απο τους συναγωνιστες που θα σας στερησω την ιερεια και κυρια του νηματος ελενα κατα 16 00 για μια συνευρεση και φυσικα το γραφειο τυπου της κα χατζη ειναι ενημερω για το γεγονός χαχχαχαχχαγια σήμερα έχεις ραντεβού με την κ χατζή περιμένουμε της εντυπώσεις σου....
εννοεις οτι κυκλοφορουν φλαμιγκο στο καφενειο μας ?mε φλαμιγκο ?????
αδελφε μου με πισατε και αποφασησα να ενδωσα να φαω το μηλο θα ζητησω συγνωμη απο τους συναγωνιστες που θα σας στερησω την ιερεια και κυρια του νηματος ελενα κατα 16 00 για μια συνευρεση και φυσικα το γραφειο τυπου της κα χατζη ειναι ενημερω για το γεγονός χαχχαχαχχα
Καλως το παιδι ...Καλημερα !!Σκορπιοί σίγουρα