alex 50 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
ζουν ανάμεσα μας...Για τους δε εξυπνοξερόλες, οτι και να πει κανείς είναι λίγο.
ζουν ανάμεσα μας...
τους παραβλέπουμε κ τους προσπερνάμε....
Ευχαριστω πολυFräulein Έλενα μόλις έμαθα τα νέα. Τα συλλυπητήρια μου......
Ευχαριστω πολυ Κωστα μουΣυλλυπητήρια να είναι ελαφρύ το χώμα που το σκεπάζει...(παρ'όλο πού Δεν δε ξέρω ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστούμε )
Από την όμορφη Θεσσαλονίκη
Ευχαριστω πολυΣυλλυπητήρια αγαπημένο μου γιαβρί :'(
Και ετσι ακριβως θα γινει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΜΕΝΑ ... σε ευχαριστω πολυΜωρο η απωλεια αγαπημενων προσωπων ειναι μια οδυνηρη ιστορια Ο σκοπος ειναι να ξεπεραστει χωρις απωλεια της δικης μας υγειας οσο ειναι εφικτο στο καθενα.Συλλυπητηρια
ΣΙΓΟΥΡΑ η επικοινωνια εστω και απο εδω τοσο καιρο μας φερνει πιο κοντα ... και σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ...Ελένη μας, μπορεί να γνωριζόμαστε μόνο από εδώ μέσα αλλά η παρουσία μας και η καθημερινή επικοινωνία, μας κάνει να σε αισθανόμαστε κάπως πιο κοντά και αρκετά οικεία. Τα συλληπητήριά μου για την απώλειά σου, να είσαι γερή να τον θυμάσαι και να τον τιμάς.
Για τους δε εξυπνοξερόλες, οτι και να πει κανείς είναι λίγο.
Εχω προσπερασει πολλα στην ζωη μου αγαπητε μου ανον ...Σιγουρα θα τα καταφερω και μ αυτους..ζουν ανάμεσα μας...
τους παραβλέπουμε κ τους προσπερνάμε....
τελειο !!!!!!!!!για να φύγει λίγο η μαυρίλα από την ψυχή....... κουράγιο Έλενα
πάμε κάπως έτσι....Εχω προσπερασει πολλα στην ζωη μου αγαπητε μου ανον ...Σιγουρα θα τα καταφερω και μ αυτους..
ευχαριστω γιαβρι μουΕλένη τα συλληπητήριά μου για την απώλειά σου, να είσαι γερή να τον θυμάσαι
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥΝα ζήσεις να τον θυμάσαι και να τον τιμάς Ελενάκι