Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
royksoop my favorite
Καλημερα ...το << σκιζ>> απο το γνωστο ρημα σκιζω ??
.....πονηρουλιιι ;) ;)
Συμφωνώ μαζί σου, εντάξει το παρακάναμε (κι ειδικά εγώ στα τελευταία σχόλια με τα στοιχήματα) αλλά πιστεύω ότι το κορίτσι να μην έχει θυμώσει κι απεναντίας αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα ζόρια του καθενός.Παίδες σόρρυ που διακότω το χαβαλέ αλλά το νηματάκι με άσχετα γίνεται off topic μπουρδέλο
Καλύτερα πλούσιος τζογαδόρος και τρελλός, παρά μπατίρης αγρότης και παντέρημος! (Διονυσίου παραλλαγή).Καλα εχεις ξεφυγει εντελως ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!
Ρε συ Ελενίτσα αν τα πάω καλά γουστάρεις να γυρίσουμε καμμιά ταινεία;Ελενα μιας και εχεις τις γνωριμιες με τον Σιρινακη. κανε μια προταση να κανει μια τσοντουλα με θεμα survivor
ΟΧΙ γιαβρι μου κανενα προβλημα δεν εχω θυμωσει .. Μην ξεχναμε την ουσια αλλωστε αυτων των ιστοτοπων ...Μερη να ξεφευγουμε ειναι.. μοιραζοντας τον υπερβαλοντα ατμο στα καζανια των μηχανοστασιων μας με αλλους ....Το ζητουμενο ειναι να περναμε καλα ...και ο ενας να βοηθαει τον αλλο εστω με ενα καλαμπουρι ,ενα πειραγμα ,η οτι αλλο ....Παντα σεβομενοι τα ορια αντοχης και του συνφορουμιτη που συνομιλουμε η απλα σχολιαζουμε σε σχολιο τουΣυμφωνώ μαζί σου, εντάξει το παρακάναμε (κι ειδικά εγώ στα τελευταία σχόλια με τα στοιχήματα) αλλά πιστεύω ότι το κορίτσι να μην έχει θυμώσει κι απεναντίας αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα ζόρια του καθενός.
Καλύτερα πλούσιος τζογαδόρος και τρελλός, παρά μπατίρης αγρότης και παντέρημος! (Διονυσίου παραλλαγή).
Ζαργάνα μου, τι να γίνει με ζαλίσανε τα μαθηματικά, οι αριθμοί, τι λένε τα computer και οι αριθμοί δεν τραγούδησε ο μακαρίτης Μητροπάνος;
Ρε συ Ελενίτσα αν τα πάω καλά γουστάρεις να γυρίσουμε καμμιά ταινεία;
Εγώ θα βάλω τα έξοδα!
Η ωραία Ελένη & ο τζογαδόρος!
Πάντως είμαι σε μια σχετική άνοδο, δε θα τη γλυτώσουν οι μπινέδες (οι εταιρείες στοιχημάτων εννοώ), μόνο που χρειάζεται υπομονή και καθαρό μυαλό, δηλαδή να μην έχω το μυαλό στο κοκό....
ΟΧΙ γιαβρι μου κανενα προβλημα δεν εχω θυμωσει .. Μην ξεχναμε την ουσια αλλωστε αυτων των ιστοτοπων ...Μερη να ξεφευγουμε ειναι.. μοιραζοντας τον υπερβαλοντα ατμο στα καζανια των μηχανοστασιων μας με αλλους ....Το ζητουμενο ειναι να περναμε καλα ...και ο ενας να βοηθαει τον αλλο εστω με ενα καλαμπουρι ,ενα πειραγμα ,η οτι αλλο ....Παντα σεβομενοι τα ορια αντοχης και του συνφορουμιτη που συνομιλουμε η απλα σχολιαζουμε σε σχολιο του
Aυτο με την ταινια <<Η ωραία Ελένη & ο τζογαδόρος>> να το δουμε καποια στιγμη ..Ετσι κι αλλοιως ακομα γυριζω ερασιτεχνικα για την sirina
LOL τύπε, πώς σου ήλθε η ιδέα;Mετά να δούμε και το "Η ωραία Ελένη και ο ξεβράκωτος με το παπιγιόν"!
LOL τύπε, πώς σου ήλθε η ιδέα;
Το άλλο σενάριο έχει και ρεαλιστική βάση όντως ο γράφων (μεγάλο κριάρι) ποντάρει δυναμίτες για να καλυτερέψει τη σεξουαλική ζωή του και να φύγει δια παντός από ένα κωλοχώρι.
Σου ευχομαι να το καταφερεις ...αν και εγω ειμαι αντιθετη στο να φευγεις απο <<κωλοχωρια>> και να κατεβαινεις σε πολεις μεγαλες ...ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ βεβαια...Δεν θελω να επεμβαινω στα ονειρα σου οποια κι αν ειναιΕλενίτσα, τι σημαίνει γιαβρί;
Υποθέτω ότι θα είναι κάποιος χαιδευτικός χαρακτηρισμός όπως εγώ σε αποκάλεσα ζαργάνα!
Τώρα μη μου πεις να ψάχνω στο Διαδίκτυο βαριέμαι υπό την έννοια ότι δεν έχω και τη διάθεση....
Πάντως είσαι ξεχωριστή προσωπικότητα, βρίσκεις την όρεξη να απαντάς στα σχόλια του κάθενα μας εδώ, κάνεις διάλογο όχι απλά smiles και τετριμένες φράσεις.
Το άλλο σενάριο έχει και ρεαλιστική βάση όντως ο γράφων (μεγάλο κριάρι) ποντάρει δυναμίτες για να καλυτερέψει τη σεξουαλική ζωή του και να φύγει δια παντός από ένα κωλοχώρι.
Γιαβρί από το τουρκικό yavru σημαίνει μωρό ή κατά το πιο ελληνικό baby. Το συνηθίζουμε στη βόρια Ελλάδα.Ελενίτσα, τι σημαίνει γιαβρί;
Υποθέτω ότι θα είναι κάποιος χαιδευτικός χαρακτηρισμός όπως εγώ σε αποκάλεσα ζαργάνα!
Τώρα μη μου πεις να ψάχνω στο Διαδίκτυο βαριέμαι υπό την έννοια ότι δεν έχω και τη διάθεση....
Πάντως είσαι ξεχωριστή προσωπικότητα, βρίσκεις την όρεξη να απαντάς στα σχόλια του κάθενα μας εδώ, κάνεις διάλογο όχι απλά smiles και τετριμένες φράσεις.
χα χα χα...Τωρα που μου το θυμησες κατσε να τον παρω τηλ ...Κανενα ερασιτεχνικό με τον Ντίνο το γιατρό θα κάνεις ρε μωρό να λιώσουμε στο γέλιο αντε Κάνε κάτι.
Θενξ Ελένη, ώρα να σας αφήσω.Σου ευχομαι να το καταφερεις ...αν και εγω ειμαι αντιθετη στο να φευγεις απο <<κωλοχωρια>> και να κατεβαινεις σε πολεις μεγαλες ...ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ βεβαια...Δεν θελω να επεμβαινω στα ονειρα σου οποια κι αν ειναι