xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 684
- Πόντοι
- 81
Ποιο παρασκήνιο; Θέλουμε να μάθουμεΕίσαι νέο μέλος εδώ μέσα και δεν ξέρεις το παρασκήνιο, τώρα δεν θα αρχίσω να γράφω σεντόνια.
Ποιο παρασκήνιο; Θέλουμε να μάθουμεΕίσαι νέο μέλος εδώ μέσα και δεν ξέρεις το παρασκήνιο, τώρα δεν θα αρχίσω να γράφω σεντόνια.
μην κουραζεσαι φιλε μου αστο ...ο καθενας λεει οτι θελει χωρις καν να την εχει συναντηση
ΣΤΑ αστεράκια τι βάζουμε?για να μην ψαχνετε τζαμπα και πληρωνετε
ΒλάκαΚαλά ρε ναυάγιο πριν πας να γαμήσεις πες την Έλενα να σου εξηγήσει γιατί τα ρήματα έχουν κατάληξη σε ει και όχι σε η
Αν θες και λεπτομέρειες για το αν την έχω συναντήσει στείλει π.μ να σου το χάλι που ήδη είχε πριν 8 χρόνια.
Κωλοδάχτυλο!!ΣΤΑ αστεράκια τι βάζουμε?
σουγκαρμπειμπις λατινικαΣΤΑ αστεράκια τι βάζουμε?
Και τι νόημα έχει;Ποιο παρασκήνιο; Θέλουμε να μάθουμε
Όταν η γυναίκα λατρεύει τον πούτσο δεν μπορεί κρατηθεί μακριά.Είχαμε καιρό να δούμε ταινία με πρωταγωνίστρια την Έλενα Χατζή, αλλά ευτυχώς για εμάς έγινε η επιστροφή!!!
![]()
![]()
Greek MILF Elena Xatzi
gr.xhamster.com
Εδώ και δυο βδομάδες την έχουμε δείγια να μην ψαχνετε τζαμπα και πληρωνετε
Δε μιλάς όμως!Εδώ και δυο βδομάδες την έχουμε δεί
ευτυχως καλε μου φιλε και η θεσ/νικη πεφτει λιγο μακρυα αλλιως ολη την ωρα θα σε βρισκαμε γυρω γυρω ολοι απο τον βαρδαρη το πολυ πολυ μεχρι λευκο πυργοΔε μιλάς όμως!
Με βλέπεις, μπαίνω βγαίνω στο νήμα της Νικόλ, πέτα ένα συνθηματικό κι εσύ!!
όσο ξεροσταλιάζουμε για το αν και πότε θα κατέβει η Νικόλ Αθήνα, μας παίρνει να ρίξουμε και έναν (στη φαντασία μας) στην ΕΛΕΝΑΡΑ !!
ευτυχως καλε μου φιλε και η θεσ/νικη πεφτει λιγο μακρυα αλλιως ολη την ωρα θα σε βρισκαμε γυρω γυρω ολοι απο τον βαρδαρη το πολυ μεχρι λευκο πυργο
μωρε τραβατε με και ας κλαιω εισαιΓμσε τα ! Με ... τραβάει πολύ η ρημάδα η ... Σαλονίκη !!
Και ειμαι και μεγάλος να πάω για σπουδές ρε γμτο!
Ποτέ δεν είσαι μεγάλος για γνώσηΓμσε τα ! Με ... τραβάει πολύ η ρημάδα η ... Σαλονίκη !!
Και ειμαι και μεγάλος να πάω για σπουδές ρε γμτο!
Σόρρυ ρε μαν, παράλειψηΔε μιλάς όμως!
Με βλέπεις, μπαίνω βγαίνω στο νήμα της Νικόλ, πέτα ένα συνθηματικό κι εσύ!!
όσο ξεροσταλιάζουμε για το αν και πότε θα κατέβει η Νικόλ Αθήνα, μας παίρνει να ρίξουμε και έναν (στη φαντασία μας) στην ΕΛΕΝΑΡΑ !!
Συγχωρεμένος, τι να πω. Έχε χάρη που έχω μια συμπάθεια στους Αρειανούς !Σόρρυ ρε μαν, παράλειψη
ε ναι μπαοκ δεν ακουμπας φιλε μου τα τελευταια χρονια σας εχουν κανει πολλες καζουρεςΣυγχωρεμένος, τι να πω. Έχε χάρη που έχω μια συμπάθεια στους Αρειανούς !
καλά δεν είναι τόσο αυτό, όσο ότι μεγάλωσα με Γκάλη - Γιαννάκη και ... τα άλλα παιδιά + τον θεό τον Ξανθό!ε ναι μπαοκ δεν ακουμπας φιλε μου τα τελευταια χρονια σας εχουν κανει πολλες καζουρες