panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
τσαααααααααααα
.. παρόντες όλοι λατρεμένοι μου φίλοι??
τσαααααααααααα
.. παρόντες όλοι λατρεμένοι μου φίλοι??
αν θέλεις να τα κονομησεις φέτος θα πουλήσει αυτή με το αρνάκι και το κοκορέτσι
...τσαααααααααααα
ο καλύτερος άρχοντα...
Εγώ θα τρώω ψάρια κ χταπόδια..έχω καταψύκτη τίγκα..
πορνοστάρ είσαι η τσατσά ρετσαααααααααααα
..ο καλύτερος άρχοντα
Καλησπέρα γιαβρί μου :-*
Τι γίνεται στην γηραιά αλβιωνα?? Πως τα πάτε με τους κορωνεους
κοπηκε το πορνοσταρ λόγω κορονοιου ούτε erotic fest δε θα γίνει κλαψ κλαψ τι δυστυχία είναι αυτή σπίτι και χούφτα τώρα μεχρι και κάτι γκόμενες σπίτι καθονταιδε βγαίνουν έχουν χεστει από το φόβο τους άστα μας διαλυσανε κολ γκιρλς ραντεβού όχι μπουρδελα κλειστά δεν υπάρχει όλο αυτόπορνοστάρ είσαι η τσατσά ρε
εισαι τσιφτης
να δούμε που θα πάει όλο αυτό φίλεκοπηκε το πορνοσταρ λόγω κορονοιου ούτε erotic fest δε θα γίνει κλαψ κλαψ τι δυστυχία είναι αυτή σπίτι και χούφτα τώρα μεχρι και κάτι γκόμενες σπίτι καθονταιδε βγαίνουν έχουν χεστει από το φόβο τους άστα μας διαλυσανε κολ γκιρλς ραντεβού όχι μπουρδελα κλειστά δεν υπάρχει όλο αυτό
Η κοιλιά δική σου ειναι;
Η συνομοσιολογια οργιάζει! Μόνο ο ύψιστος γνωρίζει! Κάποιοι θα ωφεληθούν απ' την οικονομική κρίση άραγε είναι και οι υπεύθυνοι της πανδημίας; Τα κίνητρα ανιχευοντσι δεν αποδεικνύονται και ούτε αποτελούν πειστήρια
με μακορονακι κοφτό το θέλεις η ξυδατοΦίλε κανε καμμιά πασα χταποδακι,
Πιο επίκαιρο σχόλιο δεν γινοταναν θέλεις να τα κονομησεις φέτος θα πουλήσει αυτή με το αρνάκι και το κοκορέτσι
Ναι βέβαια.. Έχει επικρατήσει μια τάση μερικές ημέρες τώρα κ όλες οι προσωπικότητες βγαίνουν και λένε οτι έχουν κορονεο...Μέχρι και ο Καργιολος απέκτησε κορώνα.
Μία χαρά σπιτι
Είπαμε ΑΡΧΟΝΤΑΣ!! ΤΊΠΟΤΑ δεν θα σε αγγίξει εσενα.. :-*
εγώ ξέχασα πως είναι και το σεξ μόνο στη τηλεόραση το βλέπω. Εσείς το θυμάστε?να δούμε που θα πάει όλο αυτό φίλε
πάντα ;) εμπειρίες ζωής ειδικά με τόσους ήρωες σε αυτή την χώραεγώ ξέχασα πως είναι και το σεξ μόνο στη τηλεόραση το βλέπω. Εσείς το θυμάστε?
πριν δηλαδη εκανες σεξ?εγώ ξέχασα πως είναι και το σεξ μόνο στη τηλεόραση το βλέπω. Εσείς το θυμάστε?