Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Οχι μιλησε ξεκαθαρα . Του αρεσουν τα vibe του χωρουΆμα το πας λάου λάου να δούμε κώλο, να ξερς, φευ και τρισφευ. :S :S :S
Οχι μιλησε ξεκαθαρα . Του αρεσουν τα vibe του χωρουΆμα το πας λάου λάου να δούμε κώλο, να ξερς, φευ και τρισφευ. :S :S :S
Μας κολακεύεις αλλά η ομορφιά είναι γένους θηλυκού ;)Bασικα εσεις με την παρουσια σας ;)
Ωχχχχχχ....Θα βάλω τα καθημερινά μου.
Επισης καλε μου Αγιε ... :-* :-* :-* Θα του δωσω ;)Αν κατά τύχη τον έχετε πάνω σας, δώστε του ένα φιλάκι από εμένα.
Χρόνια καλά, με υγεία και ευτυχία.
Οχι μιλησε ξεκαθαρα . Του αρεσουν τα vibe του χωρου
Ετσι να υπαρχει ενας σεβασμος Ημερες που ειναι .Περιμενω να τελειωσουν οι γιορτες γιαυτο.
Μετα τις 7 γεναρη τα οπισθια θα γινουν κωλαρα.
Χρειαζονται που και και κιαυτα διακοπες
πάρε με τηλ να σε πάω σε ένα μέρος που ανακάλυψα πολλούς κωλους πρόσφατα να χορτάσεις αν και ξέρω είσαι του παρθεναγωγειου και εγώ του νηπιαγωγείο καλησπέρα σαςΑφού κώλο δε βλέπουμε ούτε με αίτηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πάω για blacklist..... :S
Θέλει αριθμό πρωτο-κώλου η αίτηση για να γίνει δεκτήΑφού κώλο δε βλέπουμε ούτε με αίτηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πάω για blacklist..... :S
Μου; Barock τα βλέπεις και δεν κάνεις τίποτα;
Έλενα μου Καλή Χρόνια με υγεία και ευημερία!!
Ότι επιθυμείς να το έχεις :-* :-* :-*
Η Έλενα έχει τόση γλυκα που μπορεί να γλυκάνει πολλους
τύφλα να χει το γαλακτομπουρεκο. Τουλάχιστον δε περνουμε και θερμίδες Απεναντίας καίμε θερμίδες
Η Έλενα έχει τόση γλυκα που μπορεί να γλυκάνει πολλους
μόνο σπέρμα χύνεται εδώ άσε μη χυθεί αίμα και τρέχουμε στα νοσοκομείαΤα κυτεί αίμα.