Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Πως τα λες πως τα λες.... με ξεπερνουν οι αποψεις σου ...(με μουσικη διασταση να προσθεσω.....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols, γκε γκε;
Καλημέρα ρε Πιστόλι.![]()
Kαλησπερα
![Rose :rose: :rose:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rose.gif)
Πως τα λες πως τα λες.... με ξεπερνουν οι αποψεις σου ...(με μουσικη διασταση να προσθεσω.....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols, γκε γκε;
Καλημέρα ρε Πιστόλι.![]()
Τσου :-* :-*Μην μας ξεχνας Ελεναρα
Υπάρχουν καλές περιπτώσεις αλλά χάνονται μέσα στο πλήθος των δήθεν. Ο κανόνας όμως είναι να πάρεις κάτι επειδή το θες και όχι επειδή είναι σε προσφορά κι ας μην το χρειάζεσαι...Ισχύουν και τα δύο. Είναι όντως στην μέση. Όμως το θέμα είναι ότι ρεαλιστικά στην Ελλάδα σε ελάχιστες περιπτώσεις βλέπεις προϊόντα να έχουν Όντως χαμηλότερη τιμή. Θα συμφωνήσω όμως με τον Πανάγο. Καλό είναι να δίνουμε βάση και στις εμπειρίες μας.
Καλό πρωινό
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό διαδόθηκε μέσω ίντερνετ το 2013 και απορρίφθηκε αμέσως από τους ιστορικούς. Η αλήθεια είναι πιο πεζή. Από τις 3 πιθανές εκδοχές η πιο πειστική φαίνεται αυτή που πρότεινε η αμερικανική εφημερίδα «Philadelphia Inquirer» στο φύλλο της 28ης Νοεμβρίου 1981. Τη δεκαετία του ‘50, όταν οι εγγραφές στα λογιστικά βιβλία ήταν χειρόγραφες, οι λογιστές σημείωναν με κόκκινο μελάνι το παθητικό και με μαύρο τα κέρδη, που για τα εμπορικά μαγαζιά της εποχής εκείνης ξεκινούσαν από αυτή τη μέρα και συνεχίζονταν μέχρι τα Χριστούγεννα...Τι δομές?? Όπως στις δημόσιες υπηρεσίες δηλαδή?
Καλημέρα σε όλους..![]()
Καλές αγορές σε όλους σήμερα. Αμερικανικές αφου![]()
Ναι, καλά.Τσου :-* :-*
θα επανέλθει δριμύτερη στάνταρ!!!Τι έγινε αυτό το κορίτσι, που χάθηκε?
Χαραζω ελιές, δε προκαμα...Τι έγινε αυτό το κορίτσι, που χάθηκε?
Αύριο θα χαράξει........μια νέα ημέρα ;)Οτι χαραζεις καλο ειναι..Καλησπερα![]()
![]()
brand newΑύριο θα χαράξει........μια νέα ημέρα ;)
Eννοειται. ΑΦΟΥ......Γεματη πορτοκαλια η κουζινα της κυρίας
ναι μόνο τέτοια τρώει η Έλενα με έχει κεράσει και εμένα νομίζω είναι βιολογικά πολλυ νόστιμα γενικά τα φρούτα κάνουν καλό πολλυΓεματη πορτοκαλια η κουζινα της κυρίας
Έκοψες κρέας και ψωμί?Και εγώ έκοψα κρεας ψωμί και κάτι άλλες μαλακιες αύξησα φρούτα πολλυ νερό. Πολλυ και νιώθω άλλος άνθρωπος σαλάτες τρώω αβέρτα νιώθεις έτσι ποιο ανάλαφρα