Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Η σαγιονάρα καουτσουκενιαΜονωτικό κρεβάτι για να μην πεθάνεις
Η σαγιονάρα καουτσουκενιαΜονωτικό κρεβάτι για να μην πεθάνεις
Και των δύο να κάνουμε παρέαΜας μπερδεψες ρε γέρο,
Ποιανου το τηλεφωνο θες,της κυρίας ή του πανάγου
παναγο σορυ που το λεω φιλε αλλα συντομα σε βλεπω με αναποδο ασπρο πουκαμισακι...νου σου
Κι αυτό κάνει δουλειά αρκεί να μην ξεχαστείς και τη βγάλεις ;)Η σαγιονάρα καουτσουκενια
παρτουζα παρτουζα αντε να δούμε μια χαρά στη ζωή μαςΚαι των δύο να κάνουμε παρέα
Για καφέ να πάτε ρε ούφο, εσυ η ελενα κι ο κωλογερος,παρτουζα παρτουζα αντε να δούμε μια χαρά στη ζωή μας
να πας εσύ για καφέ αγαπητέ εγώ καφέ μόνο στο ημίχρονο στην έδρα μου στο bill δίνω μετά το πρώτο γκολακι που έχω σκοράρει!!!φαγητο ναι για να καρδαμωσω γιατί έχω και αγώνες!!!Για καφέ να πάτε ρε ούφο, εσυ η ελενα κι ο κωλογερος,
Τι παρτούζες και κουραφέξαλα.
Η μάλλον να σε πάρει ένα ταξιδάκι στην τάι ο γέρος μπας και συνέλθεις
Σε ποιο λεπτό σε δείχνει?και. Παίδαρος έτσι? Χαχα
μετά το 50 κάπου εκειΣε ποιο λεπτό σε δείχνει?
εγώ στα καστιγκ που την είδα έπαθα ταχυπαλμια δίπλα με ιννα αλλά μου βάλανε ένα ποτάκι και ηρέμησα. Το πολλυ πολλυ να έπεφτα σε κώμα και να περνα το φιλί της ζωης!!!Ετσι Ετσι..
Αγγιζεις μια ωραια γυναικα την Χατζη για παραδειγμα και παθαινεις ηλεκτροπληξια,
τι αλλο θες !
Εγώ καφέ δεν πίνω. Θα κοιτάω μόνο.Για καφέ να πάτε ρε ούφο, εσυ η ελενα κι ο κωλογερος,
Τι παρτούζες και κουραφέξαλα.
Η μάλλον να σε πάρει ένα ταξιδάκι στην τάι ο γέρος μπας και συνέλθεις
άσε θα φάμε κάνα γιαουρτάκι πρόβειο ξέρω καλό γαλακτοπωλειο πέριξ της πλατείας ομονοιαςΕγώ καφέ δεν πίνω. Θα κοιτάω μόνο.
εγώ στα καστιγκ που την είδα έπαθα ταχυπαλμια :-* :-* :-* δίπλα με ιννα αλλά μου βάλανε ένα ποτάκι και ηρέμησα . Το πολλυ πολλυ να έπεφτα σε κώμα και να περνα το φιλί της ζωης!!!
εγώ στα καστιγκ που την είδα έπαθα ταχυπαλμια δίπλα με ιννα αλλά μου βάλανε ένα ποτάκι και ηρέμησα. Το πολλυ πολλυ να έπεφτα σε κώμα και να περνα το φιλί της ζωης!!!
δε πήγα εκεί για να βρω γκόμενα είμαι τύπος λαϊκούρα και κυνηγάω κατ ιδίαν με το οποίο κόστος. Είτε το λένε μπαρ λεωφορείο κτλ γυμναστήριο κτλ αρκεί να έχω όρεξη και να είναι η άλλη δεκτική στο φλερτ που βλέπω όλο και λιγότερες είναι πλέον για τους δικούς τους λόγους που δε με αφορούν...Αμα στο δωσει η Χατζη το φιλι της ζωης ok !
Αλλα εσυ εισαι νεος - δεν εχεις αναγκη..
Αλοιμονο απο μας που την ειδα στο sugar babes (αφησε τα σταφυλια)
μου εδωσε και φιλι και ζαλιστηκα..
Αληθεια ρε Παναγο την αλλη που σε γουσταρε στη Ανιτα γιατι τη σουταρες ?
επειδη ειπε οτι ηταν ενα χρονο μεγαλυτερη ?
Πανάγο μας δια μελοι σεςΤέλος είμαστε μελοι ενός σαιτ με θέμα τον αγοραίο έρωτα εμένα είναι το σαιτ της καρδιάς μου και ότι είπα on air ισχύει. Πιστεύω χωρίς να θέλω να προσβαλλω τα άλλα μελοι ότι αν είχαμε την απόλυτη επιτυχία στα μέτρα του καθενός όσον αναφορά στο γυναικείο φύλλο ίσως να μην ήμασταν μελοι εδώ και γενικά λάτρεις αυτού της πληρωμενης ηδονής... Για να το κάνω ποιο λιανά αν είχες 5 γκόμενες αυτό που λέμε μέτριες προς μουναρες ίσως να μην ήσουν εδώ πέραν της καυλαντας των φόρουμ κτλ
λίγο πολλυ είναι η πραγματικότητα αν ήμουν ακάλυπτος μου λείπει η γραβάτα ντολαντ μαζί με το μαύρο μου πουκάμισο Burberry δε νομίζω να ήμουν εδώ..Πανάγο μας δια μελοι σες