blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.349
- Πόντοι
- 26.316
ενα πολυ ωραιο μοντελο για μια χωρα που εχει ολες της προοπτικεςΈχεις δίκιο, αλλά δεν λέω μόνο αυτό. Αναφέρομαι κυρίως στα στρατόπεδα του σεξ που οι ίδιοι έφτιαξαν για το στρατό τους και κατά τα άλλα κατακεραύνωναν την ακόλαστη Δύση
https://i0.wp.com/[URL unfurl="true"]www.techjunkie.com/wp-content/uploads/2018/06/Funny-Good-Afternoon-Pic-to-Make-You-Smile-6.jpg?w=690&ssl=1[/img[/URL]]
[/quote]χασοδικη δεν πιστευω να το χεις μαγαρισει το κορμι της κοπελας ;D
χασοδικη δεν πιστευω να το χεις μαγαρισει το κορμι της κοπελας
καταλαβα μετα θα λουστηκε η κοπελα με το τζελ αυτο που λενε τα παιδια στο θρεντ με τις κατσαριδες
Ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;χασοδικη δεν πιστευω να το χεις μαγαρισει το κορμι της κοπελας
https://i0.wp.com/[URL unfurl="true"]www.techjunkie.com/wp-content/uploads/2018/06/Funny-Good-Afternoon-Pic-to-Make-You-Smile-6.jpg?w=690&ssl=1[/img[/URL]]
[/quote] Aααααααα τι ωραιο μουσουδι το γλυκουτσικο μου :smitten: :smitten: :smitten:
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*
Αυτα, τα εχει ηδη καταγραψει η ιστορια του βου ;)χασοδικη δεν πιστευω να το χεις μαγαρισει το κορμι της κοπελας
Μην παιρνεις αερα
Καλησπερουδια ημιγλυκε μου
καταλαβα μετα θα λουστηκε η κοπελα με το τζελ αυτο που λενε τα παιδια στο θρεντ με τις κατσαριδες
Ε μα και εσυ μαρτυριαρη > >Ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;
Καλε ποτε καλε ποτε καλε ποτεΩ να σου
Aααααααα τι ωραιο μουσουδι το γλυκουτσικο μου
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*
Στο νήμα των παππούληδων έχουμε ψηφοφορία για καταδότες, επηρεάστηκαΕ μα και εσυ μαρτυριαρη > >
Στο νήμα των παππούληδων έχουμε ψηφοφορία για καταδότες, επηρεάστηκα
Ειχαμε παρει ολες τις απαραιτητες προφυλαξεις πρωτων βοηθειων... Απινιδωτες , ανδρεναλινες etc etc . Eυτυχως δεν χρειαστηκανΤι να μαγαρισει το ραμολιμεντο.
Καλε ποτε καλε ποτε καλε ποτε
Δεν εβαλα τονο στο ποτε εξεπιτηδες
Ειχαμε παρει ολες τις απαραιτητες προφυλαξεις πρωτων βοηθειων... Απινιδωτες , ανδρεναλινες etc etc . Eυτυχως δεν χρειαστηκαν