troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.035
- Πόντοι
- 5.506
ναι αλλα αυτο που τραγουδησες δεν ηταν και πολυ "αλητικο" :S :S :Sκαι προς τον αλκοολισμό χαρτοπαιξια αγοραίο σεξ μη σου πω. Αλλά με μέτρο όλα....
ναι αλλα αυτο που τραγουδησες δεν ηταν και πολυ "αλητικο" :S :S :Sκαι προς τον αλκοολισμό χαρτοπαιξια αγοραίο σεξ μη σου πω. Αλλά με μέτρο όλα....
πάμε ρε θρυλε αύριο καυλωσε μας!!!! Για πλάκα το πα καλεναι αλλα αυτο που τραγουδησες δεν ηταν και πολυ "αλητικο" :S :S :S
για το πρωτο μερος του ποστπάμε ρε θρυλε αύριο καυλωσε μας!!!! Για πλάκα το πα καλε
Όντως το καλέ χάλασε όλη τη μαγεία του postγια το πρωτο μερος του ποστ
για το καλε στο δευτερο
στην αλλη φαση θα δουλεψει μου φαινεται δαχτυλο, οχι βεβαια ο παναγος το δικο μας παιδι οι αλλοιΟλοι με μαραζωμενα ηταν... Στην αλλη φαση του σχεδιου πρεπει να ζωντανεψουν
Στηριζω...Έπρεπε κάθε κοπέλα να έχει εκτός από τη σελίδα της κι ένα άλμπουμ μόνο με φωτογραφίες και χωρίς σχόλια για εύκολη αναζήτηση και άμεση απόλαυση!!!
ναι!!!!!ξερω και απο τις αλλες!!!!!
λέω και κάτι τελευταίο και αποχορω από το νήμα της Έλενας γιατί το χω κάνει μπουρδελο και θα φάω μαστίγωμα κτλ. Ρε καριόληδες ας υποθέσουμε ότι παίζω θα ρίξετε τον σερβερ της εταιρείας από τις εγγραφές όταν βγει? Τσάμπα πράμα εξάλλου η συνδρομή σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Να τα λέμε και αυτά. 9.4 ευρώ το μήνα κάπου εκεί... Το ξέρω γιατί είμαι συνδρομητής καλό σας βράδυ από μεναστην αλλη φαση θα δουλεψει μου φαινεται δαχτυλο, οχι βεβαια ο παναγος το δικο μας παιδι οι αλλοι
λέω και κάτι τελευταίο και αποχορω από το νήμα της Έλενας γιατί το χω κάνει μπουρδελο και θα φάω μαστίγωμα κτλ. Ρε καριόληδες ας υποθέσουμε ότι παίζω θα ρίξετε τον σερβερ της εταιρείας από τις εγγραφές όταν βγει? Τσάμπα πράμα εξάλλου η συνδρομή σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Να τα λέμε και αυτά. 9.4 ευρώ το μήνα κάπου εκεί... Το ξέρω γιατί είμαι συνδρομητής καλό σας βράδυ από μενα
λέω και κάτι τελευταίο και αποχορω από το νήμα της Έλενας γιατί το χω κάνει μπουρδελο και θα φάω μαστίγωμα κτλ. Ρε καριόληδες ας υποθέσουμε ότι παίζω θα ρίξετε τον σερβερ της εταιρείας από τις εγγραφές όταν βγει? Τσάμπα πράμα εξάλλου η συνδρομή σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Να τα λέμε και αυτά. 9.4 ευρώ το μήνα κάπου εκεί... Το ξέρω γιατί είμαι συνδρομητής καλό σας βράδυ από μενα
Μέχρι και τα δίδακτρα θα σου πληρώσουμε για να πάς στη σχολή του Σιφρέντι.
Τι να τον κάνει τον Σιφρέντι αφού μπορείς να τον διδάξεις εσύ που κάνεις τις κορασίδες να κλαίνε στην αγκαλιά σου.Μέχρι και τα δίδακτρα θα σου πληρώσουμε για να πάς στη σχολή του Σιφρέντι.
Τι να τον κάνει τον Σιφρέντι αφού μπορείς να τον διδάξεις εσύ που κάνεις τις κορασίδες να κλαίνε στην αγκαλιά σου.
πεςΜμμμμ.. Ενδιαφερον. Να μην πω αλλα ε?
μπα το ταπεινό αγοράκι της διπλανής πόρτας ειμαιΕισαι τεραστιος παναγο
Ενδιαφέρεσαι;Παραδιδει ιδιαιτερα??
μπα το ταπεινό αγοράκι της διπλανής πόρτας ειμαι
Ενδιαφέρεσαι;
Δεν υπάρχει βελτίωση, έχουμε αγγίξει το τέλειο :SΕ αν ειναι να βελτιωθω