amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Υπέροχος ο κολιος τον Αύγουστο. Δε λέω και γούνα κιόλας αριστούργημα!!!!! Αλλα τον επόμενο μήνα κάνουν πεντανόστιμη παλαμίδα γούνα στην κεραμίδα σην Καλαμαρία! Ποια ωμογαγια τώρα.....Και υπεροχα φαγητα να προσθεσω.. Ρεγγοσαλατα πρεπει να την δοκιμασετε οταν ερθετε.
Επισης <<γούνα>>. Εξαιρετικη εκδοση ψησιματος κ σερβιρισματος κολιου!!
Ευχαριστω κοκορικο μου.. :-* :-* :-*..,
... Κερνάω..
Επανω θα ειμαι.. Θα δοκιμασω ;)Υπέροχος ο κολιος τον Αύγουστο. Δε λέω και γούνα κιόλας αριστούργημα!!!!! Αλλα τον επόμενο μήνα κάνουν πεντανόστιμη παλαμίδα γούνα στην κεραμίδα σην Καλαμαρία! Ποια ωμογαγια τώρα.....
Που θα την βρωΝα δωκεις τα φιλια μου στη Μονικα.
Οχι.. Μουρλα ειναι απο κει.. Προτιμω την ησυχια μουΚυρία δε μας είπατε πήγατε και punda Beach στα κοσμικά?
.. μουΕυχαριστω κοκορικο μου.. :-* :-* :-*
Με εδωσες ιδεα για βραδυ
Που θα την βρω
έτσι!!!!Οχι.. Μουρλα ειναι απο κει.. Προτιμω την ησυχια μου
οκ.. Σημειωνεται ;)Στη «Μπαρμπαροσσα» με το γαματο ψαρικο.
οκ.. Σημειωνεται ;)
Αυτο ειναι παραδεισος.. Τετοια καθημερινοτητα θα αξιζε σε ολους, η σχεδον ολους!!.. μου
.,..
Κυρία μου αυτή είναι η καθημερινότητα μας..
Εγινε. Αυριο βραδυ ;)Ζητα την Κα Μπελουτσι εκ μερους του μπαροκ απο το μπου.κομ, θα καταλαβει εκεινη.
στη καπιταλιστικη κοινωνία αδύνατον σε μια άλλη κοινωνία ίσως ήμασταν κάπως έτσι όλοι ή σχεδόν όλοι. Τι ωραίο ψαράκι φουλ πρωτεινη!!!!Αυτο ειναι παραδεισος.. Τετοια καθημερινοτητα θα αξιζε σε ολους, η σχεδον ολους!!
ποτέ την πήρες? Όταν ήσουν Ιταλία?Ζητα την Κα Μπελουτσι εκ μερους του μπαροκ απο το μπου.κομ, θα καταλαβει εκεινη.
ποτέ την πήρες? Όταν ήσουν Ιταλία?
Τάκη δώσε πρόβλεψη