panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
πρέπει να τα βάζει η παε Ολυμπιακός τα έξοδα με τόσο κόκκινο που φοράει η Ελενα τελευταία... Καλημέρα κουκλαραααααααΕλένη...χορηγούμενες οι διακοπές?
πρέπει να τα βάζει η παε Ολυμπιακός τα έξοδα με τόσο κόκκινο που φοράει η Ελενα τελευταία... Καλημέρα κουκλαραααααααΕλένη...χορηγούμενες οι διακοπές?
Ααααα... Και εσυ τυχερος εισαι, αλλα δεν το βλέπεις..ολοι οι αλλοι ειναι τυχεροι ρε πουστη μου???
Νομιζω οτι εσυ το χεις φιλοσοφισει προς την σωστη κατεύθυνση, με το μπουρμπουτσαλα σαν όνομα avatar. Και, δεν ειρωνευομαι ;)ωχθέμου... κα(υ)λές διακοπές
ολο και κατι γινεται!εφυγε ο Κρονος και ειδαμε ασπρη μερα!εσενα ποτε θα δω ματια μου δεν ξερω!!καλα να περασεις και γυρισε γρηγορα!Ααααα... Και εσυ τυχερος εισαι, αλλα δεν το βλέπεις..
Ειχαμε καμμια βελτιωση απο τοτε που τα παμε τελευταια φορα , η μπαα...
Καλησπερα :-*
Δεν κολλαει το τακαμουρι βρε πυροβολημενο Ασε που δεν υπαρχει βεβαια..Έλενα το τακαμουρι το πέρασες μη μας κολλήσεις? Σε τι φάση είσαι τώρα πλυντήριο σιδέρωμα η πακεταρισες βαλίτσα?εγω ειμαι σε φάση πλυντήριο ξανά μετά συνοδεία καφεΐνης πάω να συνεχίσω...
Τρεις μερουλες μονο.. Και μετα στην βαση μας εδω στα δικα μαςολο και κατι γινεται!εφυγε ο Κρονος και ειδαμε ασπρη μερα!εσενα ποτε θα δω ματια μου δεν ξερω!!καλα να περασεις και γυρισε γρηγορα!
συν αναδρομε έρμη καριόληΤρεις μερουλες μονο.. Και μετα στην βαση μας εδω στα δικα μας
Να παει και να μην ξαναρθει ο βλαμμενος ο Κρονος που ταλαιοωρει τον κοσμο
εγώ κόλλησα έρωτα....αυτο νομίζω υπάρχει αν και όχι συχνά πλέον στην εποχή μας πάει να γίνει ειδική ασθένεια. Μπράβο νοικοκυροκοριτσο μου εσυΔεν κολλαει το τακαμουρι βρε πυροβολημενο Ασε που δεν υπαρχει βεβαια..
Ναι ετοιμα ολα
Αθηναόταν λες βάση? Σαλλλλλλονίκη?
θα ακολουθησουν και φωτο απο το καινουργιο τουρ?
https://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2016/05/kardioxtipi-rika-564x400.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Επι του πιεστηριου :HappyBounce_4K8GSO: :2funny: Συντομα στο περιπτερο της γειτονιας
Σαν την <<δελτα της γειτονιας>> ενα πραμα :HappyBounce_4K8GSO:
ΥΓ.. Λιγες σεμνες :rolleyes:
ναι σεμνες θα τις κολλησουνε στο ντουβαρι μοναχοι σε σκητη στα φρικαλεα καρουλιαΕπι του πιεστηριου Συντομα στο περιπτερο της γειτονιας
Σαν την <<δελτα της γειτονιας>> ενα πραμα
ΥΓ.. Λιγες σεμνες
ναι σεμνες θα τις κολλησουνε στο ντουβαρι μοναχοι στα φρικαλεα καρουλια