Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Το ιδιο αξια εχει... νοερά.
Το ιδιο αξια εχει... νοερά.
Φιλοσοφε μου εσυ.. Σωστα ομιλησεςΚαλημέρα καλή κυριακη. Θα πω κάτι φιλοσοφικό σημασία δεν έχει ο χρόνος σε πολλά πράγματα αλλά οι στιγμές....ενα.λεπτο μπορεί να το θυμάσαι για πάντα ένας μήνας μπορεί να σου είναι αδιάφορος... Καφέ μου σου ρχομαι
το χω ρίξει στη ψυχολογικό φιλοσοφική ανάλυση σε όλα τελευταία και στην ενσυναισθηση των άλλων ανθρώπων τριγύρω μου και με βλέπουν με άλλο μάτι και συμφωνούν και σε πολλά.Φιλοσοφε μου εσυ.. Σωστα ομιλησες
Καλημερα
Καλημέρα καλή κυριακη. Θα πω κάτι φιλοσοφικό σημασία δεν έχει ο χρόνος σε πολλά πράγματα αλλά οι στιγμές....ενα.λεπτο μπορεί να το θυμάσαι για πάντα ένας μήνας μπορεί να σου είναι αδιάφορος... Καφέ μου σου ρχομαι
Κάτι παρεμφερές, στο ίδιο μήκος κύματος: "...Η ζωή δε μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές, που μας κόβουν την ανάσα..." (George Carlin, 1937-2008).
Τη καλημέρα μου
αλκοολικός ο τυπος«Το 1969 παράτησα τις γυναίκες και το αλκοόλ. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου». Τζορτζ Μπεστ...
/
εγω κυκλοφορώ με μάσκα οξυγόνου πάντως από το τελευταίο ραντεβού μου με την ελενα μη μείνω στον τόπο. Θα την έχω και την επόμενη φοράΚάτι παρεμφερές, στο ίδιο μήκος κύματος: "...Η ζωή δε μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές, που μας κόβουν την ανάσα..." (George Carlin, 1937-2008).
Τη καλησπέρα μου
ε δε μπορει να τα εχουμε ολα δικα μας....αλκοολικός ο τυπος
και το μουσακα.. Να τα λεμε κ αυταε δε μπορει να τα εχουμε ολα δικα μας....
και γαματη ζωη και καθαροι σαν περιστερια....
εγω αντι για αλκοολικος θα ελεγα θρυλος και οριτζιναλ....
ολοι θαυμαστες του μπουκοφσκι αλλα σαν τα γεμιστα της μαμας δεν εχει
Τιποτα δεν χρειαζεται κοψιμο.. ΜΕΤΡΟ χρειαζεται!!«Το 1969 παράτησα τις γυναίκες και το αλκοόλ. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου». Τζορτζ Μπεστ...
/
ω να σου.....και το μουσακα.. Να τα λεμε κ αυτα
Οχι και κυρα ρε τυπε νεα γυναικα ειναι :S3 μερες σε 7 μερη μας κανουν 21 μερες. Ζωαρα σου λεω κανεις χαχαχα
Να περασεις τελεια με την παρεα σου Κυρα Λενη μας Φιλια !!!!
Χαχαχα όλοι Κυρία την λενε.Οχι και κυρα ρε τυπε νεα γυναικα ειναι :S
Ελενοσμαραγδα 2019 πιο σωσταΟχι και κυρα ρε τυπε νεα γυναικα ειναι :S