Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλησπερα :-* :-* Ολα καλα καλε μου. Εσυ ?καλησπέρα γιαβρι μ'.... όλα καλά ?
Καλησπερα :-* :-* Ολα καλα καλε μου. Εσυ ?καλησπέρα γιαβρι μ'.... όλα καλά ?
Μακαρι να μπορεσω να παω .. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για Παξους ΑντιπαξουςΑντίπαξους οπωσδήποτε. Παραλία Βρικα !! Ποιο παραδεισένια πεθαίνεις.
Να περάσεις όμορφα.
εμείς οι υπόλοιποι που δε θα πάμε ας δούμε καρτ ποστάλ μέχρι το επόμενο καλοκαίριΜακαρι να μπορεσω να παω .. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για Παξους Αντιπαξους
Θα παρω ελικοφτερο στο τελος ..Ανεβα κ λίγο κατά πάνω Κερκυρα παραπονεμενη θα αφήσεις;
Εσυ πηγες στα αδειονησια μην παραπονιεσαι >εμείς οι υπόλοιποι που δε θα πάμε ας δούμε καρτ ποστάλ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι
πάρε το ελικόπτερο και στη διαδρομή διάβασμα βιβλίου παλαιοκώστα που είναι εξπέρ στα ελικοπτεραΘα παρω ελικοφτερο στο τελος ..
Ενα τριημερακι και αυτο ειναι ολο βρε γιαβρι μου , που να πρωτοπας. Ειχα ερθει προπερσι εκει αλλα τοτε δεν με ηξερε ουτε η μανα μου
Αμα παρω το λικοφτερο.θα σε δούμε από Κρήτη μεριά;
θέλω κι άλλο είμαι αχόρταγος μάλλον στις διακοπές όπως και στο σετσακι.. Συμφωνώ με τη λέξη αδειονησια γιατί είναι τόσο μαγευτικά που γυρνάς άδειος από πολλές απόψεις...Εσυ πηγες στα αδειονησια μην παραπονιεσαι >
Σουλτάνα μου χεχε!!Καλο ξημερωμα χωρις φωτιες ;) ;)
Και χρονια πολλα σε οσους - οσες γιορταζουν αυριο
ΥΓ : Xωρις μαλλια
:-* :-*Σουλτάνα μου χεχε!!
Φέτος θα δίνεις αυτόγραφα?ς. Ειχα ερθει προπερσι εκει αλλα τοτε δεν με ηξερε ουτε η μανα μου
Δωσαμε δωσαμε ..Φέτος θα δίνεις αυτόγραφα?
Και μένα με είχε συναρπάσει, ήταν η αιτία διαζυγίουΓια το μαλλι εκθεσης που με ειχε συναρπασει
Πετυχημενα αξεσουαρ οπως εχω ξαναπαρατηρησει σε διαφορετικες φωτο.Και τα γυαλια εννοω,αν αυτα θεωρουνται αξεσουαρ.Ηλιου και ορασης(αν οντως εχεις θεμα ή απλα τα φορας για το στυλ,μικρη σημασια εχει) Mικρη αλλα καθοριστικη . Για τον ηλιο !
Για το μαλλι εκθεσης που με ειχε συναρπασει(οπως και το τωρινο) εχω να πω,
"Αν υπαρχει θεληση, υπαρχει κ τροπος" Ναι, με ενα κομμωτη μαζι μου στα ραντεβου αλλα μην το παρεις κ στα πολυ σοβαρα. ;)
Μονος πια , μετα την ατυχη εκβαση συναρπασμουΚαι μένα με είχε συναρπάσει, ήταν η αιτία διαζυγίου