Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Θα του δωσει με ειπε ο θειος του..Εχει να γαμησει 14 μηνες...να σε πληρωσω, να του κατσεις του φουκαρα? :S
Θα του δωσει με ειπε ο θειος του..Εχει να γαμησει 14 μηνες...να σε πληρωσω, να του κατσεις του φουκαρα? :S
αχαρηστο γαιδουρι :SΕγω φταιω που θελω να σε παω να γαμησεις... :S
δεν γαμαω εγω ρε...απο ψωλες εδω μεσα αλλο τιποτα...βοηθεια σαςΕγω φταιω που θελω να σε παω να γαμησεις... :S
όσοι θέλουν να μοιραστούμε μουνακια και νεανικά γκομενακια στο κάτω κουφονησι σε ένα μοναδικό παρτουζομερος σας κάνω ανοιχτή πρόσκληση. Καφάσι με μπύρες και ούζο βαρβαγιαννη βάζω εγώ προφυλακτικά πάρτε εσείς... Α και καμιά σκηνή η κυρία Έλενα τη κόβω να πηγαίνει στο κοντολαγνο στο κολωκοτρονιτσηΟτι μπορουμε το μοιραζομαστε.. Καλο κανει!
πω πω,τι μου θυμησες ρε μουναρε.λευκαδα και παραπανω παργα,πριν μερικα χρονια ,πηδαγα δυο μιλφαρες,οπως το κριαρι τις προβατες,χαμω στην παραλια και γιναμε σουσουρο στον κοσμο.καλα εκεινα τα χρονια.αλλα αμα λαχει το επαναλαμβανω.Υ.Γ.φωτογραφια ειχαμε τουτες τις ημερες,για να μην γυριζω πισω σελιδες,η τιποτα?Πες τα Χρυσοστομε . Εγω στηριζω αμφιλοχια Ειναι διπλα και η Λευκαδα
τι, δε θα παμε κουφονησι?α καλα...
Ειχαμε κατι φωτογραφιουλες επιμορφωτικες..πω πω,τι μου θυμησες ρε μουναρε.λευκαδα και παραπανω παργα,πριν μερικα χρονια ,πηδαγα δυο μιλφαρες,οπως το κριαρι τις προβατες,χαμω στην παραλια και γιναμε σουσουρο στον κοσμο.καλα εκεινα τα χρονια.αλλα αμα λαχει το επαναλαμβανω.Υ.Γ.φωτογραφια ειχαμε τουτες τις ημερες,για να μην γυριζω πισω σελιδες,η τιποτα?
εχετε πιασει πολυ φιλοσοφικη κουβεντα και δεν ειναι εδω και ο διανοούμενος του φορουμ :-Ειναι θεμα χαρακτηρα του καθενος αν θα πηδαει απο το ενα στο αλλο, με ονειρο την πραγματοποιηση του στοχου του σε καποιο απο τα πεδια, που θα διαλεξει.. Προσωπικα δεν με εκφραζει.
Και ποιος μου εξασφαλιζει οτι το αλλο ειναι <<καλυτερο>> ?... Καποιος υποκειμενικος παρατηρητης που θα το εχει ορισει καλυτερο, με τα δικα του ματια?
Διακοποκουβέντα ήταν,εχετε πιασει πολυ φιλοσοφικη κουβεντα και δεν ειναι εδω και ο διανοούμενος του φορουμ :-
πολυ ανυπομονος εισαι :- σε λιγο θα μπει να μας ενημερωση :thubsdown: και μετα παλι στο καβουκι τουΔιακοποκουβέντα ήταν,
Βέβαια πιο ευκολο ειναι να πας ταιλάνδη παρα κουφονήσι, τεσπα,
Ο διανοούμενος ποιός είναι?
Ναι αλλά,.. Δε μπορώ να διαβάζω για ερημονήσια σκηνές ερημικές παραλίες και τουρίστριες με φιλαδέλφια στο μουνί τους ,πολυ ανυπομονος εισαι :- σε λιγο θα μπει να μας ενημερωση :thubsdown: και μετα παλι στο καβουκι του
...........Ναι αλλά,.. Δε μπορώ να διαβάζω για ερημονήσια σκηνές ερημικές παραλίες και τουρίστριες με φιλαδέλφια στο μουνί τους ,
Πέφτω ψυχολογικά και δεν είναι τίμιο να μου το κάνετε αυτό,
...........
........ Νά φάτε Κολοκάσι άγαπητέ..... & ώς διά μαγείας όλα θά λυθούν
Έχω φακές απο χθες, σήμερα έβαλα μπουγάδα...........
........ Νά φάτε Κολοκάσι άγαπητέ..... & ώς διά μαγείας όλα θά λυθούν
Μετά το πήδημα εγω κοιμάμαι, το πουλί μου καπνίζειΚαλημέρα κοντολαγνο καπνίζεις στριφτο μετά το γαμησι όπως εγώ τρώω μπάρα και βάζεις φίλτρα Swan για αυτό ο κύκνος? ξαναγύρνα στις μπύρες αν είναι φίλτατε
θα είναι μπαρουτοκαπνιζμενο πουλί έτσι εξηγείται.Μετά το πήδημα εγω κοιμάμαι, το πουλί μου καπνίζει
ρε εσεις σαν δίδυμα ειστε τελικά κανονιστε να σας βγαλω μια φωτογραφια αναμνηστική ;) για το αρχειο του φορουμΚαλημέρα κοντολαγνο καπνίζεις στριφτο μετά το γαμησι όπως εγώ τρώω μπάρα και βάζεις φίλτρα Swan για αυτό ο κύκνος? ξαναγύρνα στις μπύρες αν είναι φίλτατε
Μετά το πήδημα εγω κοιμάμαι, το πουλί μου καπνίζει