gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.627
- Πόντοι
- 4.696
Kαλο ξημερωμα.
Παναγο φρονιμα .........
Εγιναν ολα με τη σωστη σειρα....
Φαγακι.....
Γλυκακι....
Μουνακι....
χαχαχαχαχ
Καλο βραδυ Κυρα 'Λενη μας
Kαλο ξημερωμα.
Παναγο φρονιμα .........
Καλο βραδυ Κυρ gy μας :-*Εγιναν ολα με τη σωστη σειρα....
Φαγακι.....
Γλυκακι....
Μουνακι....
χαχαχαχαχ
Καλο βραδυ Κυρα 'Λενη μας
Της πουτανας θα γινει Τι αλλο θα μπορουσε αλλωστεπουτανες μου!!!θελω να ειμαι αναμεσας σας και ας γινει οτι θελει.
θα ζησω?Της πουτανας θα γινει Τι αλλο θα μπορουσε αλλωστε
Ειναι μυστικο. Δεν σε λεωΠοιά είναι η τυχερή που σε χαίρεται;;;
Ουυυ... Χιλια χρονια κ ευλογημεναθα ζησω?
εγώ θελω να ζήσω τη στιγμή και μετά ας πεθάνω. Δε το χω κάνει ποτέ με δύο αλλά για να είμαι ειλικρινής θα γούσταρα η μία να είναι γκόμενά μου... Δύσκολακι αλλά ποτέ δε ξέρεις... Θα είμαι φρόνιμος δε θα τον παίξω και θα πάω να πιω το γάλα μου καληνύχταθα ζησω?
αν δεν είναι είναι μεγάλο αλάνι ο φίλος από σαλλονικα. Αλλά και να είναι πάλι μάγκας ειναιΕπαγγελματίας η άλλη?
Περιπου.. Πως λεμε ολιγον εγγυος?Επαγγελματίας η άλλη?
Ετσι καλο μου αγορι..εγώ θελω να ζήσω τη στιγμή και μετά ας πεθάνω. Δε το χω κάνει ποτέ με δύο αλλά για να είμαι ειλικρινής θα γούσταρα η μία να είναι γκόμενά μου... Δύσκολακι αλλά ποτέ δε ξέρεις... Θα είμαι φρόνιμος δε θα τον παίξω και θα πάω να πιω το γάλα μου καληνύχτα
Μπα μόνο εδώ και σε σένα είμαι.. αλλά η Αδυναμία μου είσαι εσύ !
Κατάλαβα,Περιπου.. Πως λεμε ολιγον εγγυος?
Εσύ Ζήνα είσαι πετίτ?Σε ολες τα ιδια λες; Πφφφφ
Μπα μόνο για πάρτη σου για πρόσεξε το καλύτερα ,έχω και αποδείξεις. Εξάλλου το έχω δηλώσειΣε ολες τα ιδια λες; Πφφφφ
Ειναι μυστικο. Δεν σε λεω
Κι εγώ που είμαι ολιγον σρχάριος να μπουκάρω;;; για ολίγον γλυψιματάκι στο λαχταριστό μουνάκι σου;;;;Περιπου.. Πως λεμε ολιγον εγγυος?