[/size]
Δεν ξέρω για ποιούς λόγους κάποιος δε θέλει να έχει συμμετοχή σε αυτή την έξοδο, δε μας πέφτει λόγος βέβαια και είναι σεβαστή η επιθυμία του.
Σίγουρα πάντως δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του, να έχω κερδίσει ένα δείπνο με γυναίκα που έχει καλλιεργημμένο νου και που θα ήταν σε κάτι πέραν από αυτό που οι περισσότεροι την έχουν συνδυάσει.
Χαίρομαι βέβαια που βλέπω να υπάρχουν και άλλα άτομα που εκτιμούν την Έλενα όχι μόνο για τις σεξουαλικές της επιδόσεις αλλά και για τον χαρακτήρα της.
Αρκεί μόνο μια ματιά και στα υπόλοιπα θέματα και θα καταλαβουν πολλοί αυτό που εννοώ.
Ασφαλώς και δε θέλω να προσβάλλω τις υπόλοιπες κοπέλες αλλά όπως και να έχει, όταν βλέπεις την Έλενα να έχει εμπεριστατωμένες απόψεις και θέσεις και για άλλα ζητήματα της καθημερινότητας, την κάνει να είναι πιο ξεχωριστή.
Είναι η μοναδική κριτική που έχω κάνει για κάποια κοπέλα από εδώ μέσα αυτή εδώ η δημοσίευσή μου και το ότι δεν αφορά τον έρωτα και το σεξ, παίζει και να φανεί περίεργο σε πολλούς.
Λειπουν τετοιες
Εγώ απλά ήθελα να την κάνω, μετά από τόσες χιλιάδες σελίδες, καθώς ακόμα και αυτό το δείπνο είναι ιδέα ξεχωριστή και μπράβο της για την υλοποίηση.