Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλησπερα :-*Πηδα ευλογημενη Κι αμα χτυπησω :S
Καλησπερες
Καλησπερα :-*Πηδα ευλογημενη Κι αμα χτυπησω :S
Καλησπερες
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η Μπράβο ...Καλησπέραααα
Καλησπερα :-*
Εδω που ειμαι μονο κατι κουνουπια σαν ελικοπτερα εχει :Sθα εχει πυροσβεστες απο κατω
Mια φορα εσκασε ενα τετοιο στο παρμπριζ μου και ειχε μια ψωλη να....το νου σου!Εδω που ειμαι μονο κατι κουνουπια σαν ελικοπτερα εχει :S
Και γεμισε το τζαμι πρασινα.. ζουμια. ΛιακMια φορα εσκασε ενα τετοιο στο παρμπριζ μου και ειχε μια ψωλη να....το νου σου!
Καλησπέραααα
Ρε τι κορμί χτίζει το μαρούλι και τα μπρόκολα,Καλησπέραααα
ΝαιιιιιΚαπως ετσι δηλαδις?
έλα φιλαράκι όχι στα λεφτά μου έφυγα με 150 μπήκα με 180 έφυγα ίσα ίσα να βγάλω το. Πρίαμο γιατί έδωσα μάχη σε ένα στρογγυλό κρεβάτι!!!Κέρδισες?
Εδω που ειμαι μονο κατι κουνουπια σαν ελικοπτερα εχει :S
Δυνατά παίζουμε το πουλί μας, την ψήφο τη ρίχνουμε χαλαρά και απερίσκεπτα.καλημερα ελενα και φιλαρακια δυνατα τη ριχνουμε σημεραααααα(τη ψηφο)
εγω ψηφισα παντως χθες στο εκλογικο κεντρο του πριαμου καλα ηταν.οι πατρινες πουτανες μαλλον δεν αφηνουν σε χλωρο κλαρι τη κυρια ελενα θα διδασκει και εκει αβερτα τους πατρινους μαθητες τηςΔυνατά παίζουμε το πουλί μας, την ψήφο τη ρίχνουμε χαλαρά και απερίσκεπτα.
Που αποχάθηκε η κυρία, τι της κάνουν εκεί κάτω.
καλημερα ελενα και φιλαρακια δυνατα τη ριχνουμε σημεραααααα(τη ψηφο)
Τέσσερις φορές την έριξα(την ψήφο), ούτε σε ραντεβού δεν έχω τελειώσει τόσες φορέςΔυνατά παίζουμε το πουλί μας, την ψήφο τη ρίχνουμε χαλαρά και απερίσκεπτα.
Που αποχάθηκε η κυρία, τι της κάνουν εκεί κάτω.
αξιος ψηφοφορος παντως χθες στο εκλογικο κεντρο του πριαμου δεν ειχε εκλογικο κοινο καθως τη προηγουμενη βδομαδα εδωσαν σκληρη μαχη οι υποψηφιες δημαρχινες πορνειας δυσκολευτηκα στη τελικη μου αποφαση!!!!η διαφορα νικης θα κριθει με διαφορα στηθους σιγουρα εχουμε αναγκη απεριοριστη φωτο απο τις πατρινες καλπες!!!!Τέσσερις φορές την έριξα(την ψήφο), ούτε σε ραντεβού δεν έχω τελειώσει τόσες φορές
Η νηματοθέτρια θα ανεβάσει φωτό από την κάλπη;
Λες τυπε να πήγε να ψήφιση με τα βυζιά φορά παρτίδαΤέσσερις φορές την έριξα(την ψήφο), ούτε σε ραντεβού δεν έχω τελειώσει τόσες φορές
Η νηματοθέτρια θα ανεβάσει φωτό από την κάλπη;