barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.370
- Πόντοι
- 5.506
τι ευχες δινουν αυτοι ολοι ρε σμαραγδοελενα :- ενα αγορι πρεπει να βρεις ομορφο ψηλο κουκλο ευθυτενή σαν εμενα ;)
Με εχει βρει ηδη τυπε αλλα ευχαριστουμε για τις ευχες.
τι ευχες δινουν αυτοι ολοι ρε σμαραγδοελενα :- ενα αγορι πρεπει να βρεις ομορφο ψηλο κουκλο ευθυτενή σαν εμενα ;)
Αντρα μου εσυ . Σκληρο μου αγορι !!!
Σως θα βαλουμε
το χάσαμε το κορμί...τι ευχες δινουν αυτοι ολοι ρε σμαραγδοελενα :- ενα αγορι πρεπει να βρεις ομορφο ψηλο κουκλο ευθυτενή σαν εμενα ;)
Εγραψες πάλι Anon!!!το χάσαμε το κορμί...
nod32 4 business edition...
.......
.... Ποίο antivarious νά βάλω στο pc ??
Εγραψες πάλι Anon!!!
Σε ευχαριστω παρα πολυ :-* :-* Καλλιτεχνικο το Ελενα βεβαια, αλλα κ παλι ειναι μια ευκαιρια για μια καλη κουβεντα κ μια ευχη ;)Χρόνια πολλά στη νηματοθέτρια με τις καλύτερες ευχές μου...
Δεν πειραζει γιαβρι μου. Με μαθατε Ελενα και πολυς κοσμος αλλωστε, και για μενα το ιδιο κανει να μου ευχονται σημερα.Έλενα εφόσον αποκάλυψες ότι αυτό δεν είναι το πραγματικό σου όνομα δεν έχει νόημα να σου ευχηθώ, απλά να ξέρεις πως είσαι μία ξεχωριστή γυναίκα!
Μην ακους τον Τασσο..το χάσαμε το κορμί...
Προσεξε τι θα του γραψεις γιατι του χτιζουμε χρονια το «σκληρο» προφιλ.
Την αλήθεια! Ποιο νόστιμο ήταν αυτό.(γλιφιτζουρι-ζαχαρενια απομίμηση) η τοΠηρα εγω γλιφιτζουρι τετχοιο στην εκθεση .. Νοστιμοτατο
ζηλιαρης ειναι ρεεεεεεεεεεεεε ξερεις γιατι ;) γιατι ο θεος τον εκανε σαν τον κουασιμοδο ενω εμενα σαν τον σακηΜην ακους τον Τασσο..
Καμερα σε μενα!!! Εξεπιτηδες τα κανει ολα αυτα, γιατι ειναι πειραχτηρι
το ξερω ;) επιτηδες το εχω βαλει για να περναω απαρατήρητος ;)Τους μπερδεύει το άβαταρ που έχεις
καλα εσυ ασε κερατουκλι μου εσυΜε εχει βρει ηδη τυπε αλλα ευχαριστουμε για τις ευχες.
ο θεός στα έδωσε απλόχερα όλα μπαγάσα...ζηλιαρης ειναι ρεεεεεεεεεεεεε ξερεις γιατι ;) γιατι ο θεος τον εκανε σαν τον κουασιμοδο ενω εμενα σαν τον σακη
ε ναι που πας 1+1 milko ;) σαν της πιτσες 1+1 δωροο θεός στα έδωσε απλόχερα όλα μπαγάσα...
ομορφιά ύψος κορμί...
μην κοιτάς έμενα 1.10 με τα χέρια στην ανάταση και κορμί σαν κεφτές με ποδάρια...
ε ναι που πας 1+1 milko ;) σαν της πιτσες 1+1 δωρο
Αληθώς ο Κυριος :-*
Ελπιζω να περασες καλα τις γιορτινες ημερες.
Τι καιρο εχουμε σουεζ
Γραψε εσυ και θα τα διαβασω το πρωι. Κουρασμενη τα μαλα.... Αφου !!