kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.140
- Πόντοι
- 6.256
Μένυ to do σήμερα η κυρία
Τα κανα τα to do to doΜένυ to do σήμερα η κυρία
ΕλεναΤα κανα τα to do to do
Kαλησπερα σε ολους :-* :-* :-*
Panspi
Θα βγαλω πολλες εκει .. θα σας εχω υλικο απο το festivalκαλησπερα ελενα νομιζω απο τις καλυτερες σου φωτογραφιες μεχρι την επομενη
Αυτά κάνεις μου στέλνεις λουλουδάκια και τρελαίνομεPanspi
Μακαρι να παει καλα γιατι εχει γινει μεγαλη προσπαθεια. Αν δε παει καλα, του χρονου υπαρχει στα σχεδια μεγαλυτερο ευρος δραστηριοτητων κατα την διαρκεια του φεστιβαλκαλα τα instagram και τα face ολων μας θα γεμισει απο φωτο εγω ακομα εχω τις προηγουμενες απο το erotic festival του 2011 αν δε κανω λαθος ειμαι σιγουρος το φετινο θα ειναι ισαξιο και καλυτερο λιγες μερες ακομα μεινανε...
Χαιρομαι ... Θα γνωριστουμε και απο κοντα ;)με ολους εμας τα μελοι του bou που λογικα η μεγαλυτερη πλειοψηφια θα δωσει το παρων αλλοι παντρεμενοι αλλοι σε σχεση κτλ που θελουν να ανανεωσουν την ερωτικη τους ζωη γιατι παντα αμα εισαι σε αυτη τη κατασταση περνας και μια περιοδο καμψης και μονοτωνιας θα παει σιγουρα καλα απλα εγω σε οσους φιλους μου το χω πει πολλυ δε το γνωριζαν και τρελαθηκαν απο τη χαρα τους οταν το μαθαν και θα πανε
παντως προσωπικα το 2011 που ειχα παει τις 3 μερες λογω του οτι εκανε σοου μια γνωστη μου στο κεντρικο stage θυμαμαι ειχα αργησει στη δουλεια και βρηκα μια δικαιολογια τα μπαλωσα γιατι ημουν κανα 6 ωρο εκει μεσα και δε πηρα χαμπαρι χαχα αρα προσοχη παιδια να κοιτατε και το ρολοι σας....
Τα κανα τα to do to do
Kαλησπερα σε ολους :-* :-* :-*
με ολους εμας τα μελοι του bou που λογικα η μεγαλυτερη πλειοψηφια θα δωσει το παρων
καλα σωσταΚαλα μην ορκιζεσαι κιολας...
Kαπως ετσι. ;)Καλα μην ορκιζεσαι κιολας...
Γιατι καλε ντροπη :- :SΝτροπή.
Γιατι καλε ντροπη :- :S
Πολύ ομορφη!<<Κυριακάτικο μαγκαζίνο μας>>.... Ναι αυτο το ξεχασαμε μ αυτα και μ αυτα
Λοιπον σημερα πηγα για δοκιμαστικο για μαλλι κ μακιγιαζ για το παρτυ.... ;)