Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Να μπαν(ι)αριστεί ο τύπος. Σούμπιτο!Σιγά το μπάζο. :S :S :S
Να μπαν(ι)αριστεί ο τύπος. Σούμπιτο!Σιγά το μπάζο. :S :S :S
άπλυτος είναι...Να μπαν(ι)αριστεί ο τύπος. Σούμπιτο!
Ειναι τιμωρία απο προχτες που με αφησε μια γαριδομακαροναδα στο ψυγειο κ ξυνισε κ αυτός γυρνουσε με κατι παλιοθηλυκα..Να μπαν(ι)αριστεί ο τύπος. Σούμπιτο!
Εχει φοβο το μωρο μου με τα σαπουνια...άπλυτος είναι...
Ε ναι.. που να βρεις τετοια βρύση στο κεντρο της Αθήνας;Εχεις δικιο. Η φωτο ειναι απο Πλαταμωνα μερικες ωρες πριν
Καλησπέρα κ σε ευχαριστω
Για τον μπαροκ λες??τι μπαινεις σαν τσουτσεκι σε μια ωραια συζητηση.αν δεν γουσταρεις φευγεις απο το ποστ χωρις τις βλακειες που σκεφτεσαι
Για να μιλάς έτσι, μάλλον σ' έχει πιάσει αυτός πρωτα..Ειναι τιμωρία απο προχτες που με αφησε μια γαριδομακαροναδα στο ψυγειο κ ξυνισε κ αυτός γυρνουσε με κατι παλιοθηλυκα..
Αμα τον πιασω στα χερια μου μονο.. Ειναι κ μακρυα παναθεματον. Τον σωζει η αποσταση... >
Ειναι τιμωρία απο προχτες που με αφησε μια γαριδομακαροναδα στο ψυγειο κ ξυνισε κ αυτός γυρνουσε με κατι παλιοθηλυκα..
Αμα τον πιασω στα χερια μου μονο.. Ειναι κ μακρυα παναθεματον. Τον σωζει η αποσταση... >
Σςςςςτττ..Για να μιλάς έτσι, μάλλον σ' έχει πιάσει αυτός πρωτα..
ε για ποιον αλλο
Εντάξει, σιγά το είπα.Σςςςςτττ..
Για να μιλάς έτσι, μάλλον σ' έχει πιάσει αυτός πρωτα..
Δικος μας ειναι.. Απ τα καλυτερα παιδια εδω..ε για ποιον αλλο
Αααα να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να περάσει διαβολοεβδομάδα...Της κρατάω μούτρα γιατί με παράτησε και τριγύριζε με τα Ελληνικά στρατά. :S :S
:S :S :SΑααα να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να περάσει διαβολοεβδομάδα...
Αααα να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να περάσει διαβολοεβδομάδα...
Μα εγω μονο το ηθικο αναπτερωσα κ τιποτις περιπλεονΤης κρατάω μούτρα γιατί με παράτησε και τριγύριζε με τα Ελληνικά στρατά. :S :S