jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Σημερα εμαθα οτι το μπιτσομπαρο που ειναι εκει, κ το οποιο ειναι εκπληκτικο, ανηκει κατα ενα μεριδιο στον Σπαλιαρα..
Τον έχεις πάρει;
Σημερα εμαθα οτι το μπιτσομπαρο που ειναι εκει, κ το οποιο ειναι εκπληκτικο, ανηκει κατα ενα μεριδιο στον Σπαλιαρα..
Ουτε καν τον εχω συναντησει.. Ισως εχεις καταλαβει απο διαφορες αναρτησεις μου εδω κ αλλου, οτι δεν ειμαι και τοσο φαν του κυκλωματος της show biz και των παρελκομενων αυτης.. Παραμενω απλη, ζωντας απλες στιγμες με απλους ανθρωπους..Τον έχεις πάρει;
Δεν εχω τετοια βιτσια εγω.. Απλα αγαπω τα ζωα !!Και η Αικατερίνη η Μεγάλη τρελλαινόταν για άλογα πάντως.
Είναι πολύ προικισμένα.
για αυτό σ αγαπάμε όλα τα μελοι του bouΟυτε καν τον εχω συναντησει.. Ισως εχεις καταλαβει απο διαφορες αναρτησεις μου εδω κ αλλου, οτι δεν ειμαι και τοσο φαν του κυκλωματος της show biz και των παρελκομενων αυτης.. Παραμενω απλη, ζωντας απλες στιγμες με απλους ανθρωπους..
Κατάλαβα για πια λες ;) Δεν ηξερα οτι ειχε εφεση σε κτηνοβασιεςΟΚ
Για την Ρωσίδα λέμε
Και εγω σας αγαπω με τα στραβα σας κ με τα ισια σας (και εγω εχω απ αυτα αλλωστε) .. Ξερω οτι θα βρεθει καποιος να το σχολιασει αυτο με τον γνωστο τροπο, αρνητικα...για αυτό σ αγαπάμε όλα τα μελοι του bou
Κατάλαβα για πια λες ;) Δεν ηξερα οτι ειχε εφεση σε κτηνοβασιες
Δεν θα διαφωνησω περι της ικανοτητας της στη διοικηση της αυτοκρατοριας της απο τα λιγα που ξερωΛένε οτι σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε η σκαλωσιά πάνω στην οποία είχαν σηκώσει το άλογο για να την ε, χμμμ,..., το άλογο έπεσε πάνω της.
Πήγαινε και με άνδρες πάντως. Και ήταν καλή αυτοκράτειρα.
όλοι έχουμε στραβά και άσχημα σαν άνθρωποι απολύτως φυσιολογικό προσωπικά επειδή είχα και σχέση βάλε και εισαγωγικά στη λέξη αυτή με κοπέλα που τώρα έχει αποσυρθεί από το αγοραίο σεξ δεν είχε ανάγκη ούτε face ούτε ινστα ούτε να είναι στο bourdela για να έχει τη δεξαμενή της....τα κατάφερνε τέλεια και χωρίς αυτά... Άρα έχεις απόλυτο δίκιο σαφωςΚαι εγω σας αγαπω με τα στραβα σας κ με τα ισια σας (και εγω εχω απ αυτα αλλωστε) .. Ξερω οτι θα βρεθει καποιος να το σχολιασει αυτο με τον γνωστο τροπο, αρνητικα...
Ομως εδω μεσα γραφω επειδη μ αρεσει, αλλοιως θα ειχα αποχωρησει..
Επαναλαμβανω μην βιαστεί καποιος και πει οτι <<εδω ειναι δεξαμενη>>.. γιατι θα απαντησω, οτι εχω ηδη μεγαλη δεξαμενη εκτος social...
Σχετικο αρθροΜπορεί να είναι και μουφαντάν η ιστορία.
Τι να τα κανεις εσυ τα λεφτα αμα δεν τα χαιρεσαι.Η Αθηνα φοβαται να βγει απο το σπιτι για να μην την φανε.Εσυ εχεις την ομορφια σου και την μεγαλη σου καρδια!!!!!!!!!.Καλο βραδυ
πονταρειιιιιιιιι ψοφιοοοοο αλογοοοοοοο μα παιρνει την πρωτια.....μα εσυ μπονταρεις φαβοριιι....και χανεις τα λεφτα!!!)Μπερδεψατε τις ταινίες???
Ετσι... Το ετσι, παει οτι εισαι εδω. ;) ;)Και βυζαρες και κωλαρα εχει, να τα λεμε κι αυτα!
ετσι μπραβο ελενα!!!perfect!στην showbiz το μονο που κανουν ειναι να ψαχνουν ψογφια αλογα να αρπαξουν τα γυαλισμενα πεταλα! και γενκως αυτο συναιβενει,και τωρα υπερτερη και στης δουλειες της ελλαδας να μην τα πολυλογω.καλα κανεις με απλους ανθρωπους καθημερινους συνομιλιες...Ουτε καν τον εχω συναντησει.. Ισως εχεις καταλαβει απο διαφορες αναρτησεις μου εδω κ αλλου, οτι δεν ειμαι και τοσο φαν του κυκλωματος της show biz και των παρελκομενων αυτης.. Παραμενω απλη, ζωντας απλες στιγμες με απλους ανθρωπους..
τα λεφτα ειναι μεσω εξυπηρετησεις αναλογων απαιτησεων!αλλος αρκειτε π.χ με 20ευρω την μερα αλλος 40 και λεει λιγα ειναι!τα πολλα λεφτα φερνουν αγχως!!!η ανεση μονο αρκει...Εχει λεφτα ομως αυτη..
Πολλλαααα..