Εχω 3....
<< Παραδοση στην μοιρα >>!!
Έλα μου; Ποιός να παραδοθεί στη μοίρα του, εγώ ή εσύ; :-*
Εχω 3....
<< Παραδοση στην μοιρα >>!!
Εγω..Έλα μου; Ποιός να παραδοθεί στη μοίρα του, εγώ ή εσύ; :-*
Α και που σε.. Το καυτερο να μην ξεχασειςτυχεροί εκεί πάνω... :-* :-* :-* :-*
εγω πάλι σουβλισα ενα μπρόκολο, ένα κουνουπίδι, δυό πιπεριές και για γαρνιτούρα είχα παϊδακια ...
ααα ναι σούβλισα και για πρωινό την κυρά...
Μηπως είχες φάει πολύ?Εχθές μετά την ανάσταση και πηγαίνοντας στο σπίτι, λίγο πριν κοιμηθώ, έβγαλα τον κουτσιαρη μ και τον ταλανιζα σκεφτόμενος ότι σε είχα "νοικιάσει" 24ωρο μαζί μ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με το που μπήκες στο δωμάτιο για μια μέρα γίναν όλα ανάστα...
Καθενας με την φαντασιωση του
Βρισκω δε την δικια σου αρκετα πρωτοτυπη και εξοχως ανατρεπτικη Πασχαλιάτικα...
Αny way.. Xρονια πολλα με υγεια να εχεις με την ευχη του χρονου να ζησεις το Πασχα που φαντασιωθηκες
Κατι εως πολλα μπορουμε να κανουμε μ αυτό ;)Εμπεριέχει και σένα όμως η δική μου φαντασίωση
Επισης κοκορικο μου με υγεια και καλες Πσαργιεεεςς
....
... καλό Πάσχα Με πολλλλλλυ υγειααααα ...
Ως γνωστον η χοληστερίνη (κοινως κοψιδια μαγειριτσες κτλ) προαγαγει την σεξουαλικη διαθεση, μετα δε την απομάκρυνση απο το τραπεζι του εγκληματος, τα πραγματα σοβαρευουνΜηπως είχες φάει πολύ?
και εσυ να εισαι παντά καλά!όσο ζούμε μαθαίνουμε!πάντα ειμουνά λάτρης των milf,παντα αν εβλεπα μια καλοπροαιρετη κυρια,με την στενή της φούστα,της κρεμούλες και τα πιλινγκ΄ στο σώμα της,τα εξαισιά αρώματα της,το οτι εκπεμπει και αρέση...!!!;)με τα milf ξεκίνησα,εκανα όλες μου της σχέσεις.τα μιλφ έχουν ιδιαιτερη μεταχείρηση,γιαυτο και σου δίνω συμβουλές και θα σε δώσο και αλλες που δεν αποσκοπούν σε κέρδος.γιαυτο βαλε και καμια κρεμα συγκαμάτων που βάζουμε στα βρέφη(υπαρχουν πολλες στα φαρμακεια)κανε και κανα μπανιο σε λασπόλουτρα(αλυκές)τα οποια βαζούμε και στο προσωπο ως black-mask.;)και πολλα αλλα μπορω να σε πω σε p.m εχω και αλλα!απλα εγω επινόησα τα MIlf και ας περασάν τα χρόνια και πλεον είμαστε συνομιλικοινα θυμάσε έλενα οτι κάποιος ασχλίται με την ομορφία-καλοπισμό σου!φιλακια και οποιοδήποτε απορία π.μΕπισης με αγαπη κ υγεια γυρω σου
Σε ευχαριστώ για λες τις συμβουλες αλλα κ για τον κόπο που εκανες για να τις γραψεις.. Πολλα απο αυτα ειναι ηδη στην καθημερινοτητα μου. Προσπαθω για το καλυτερο ;)
Μπα.. Σαλατουλα εφαγα εγω, κ μια ουριτσα.. Παρ ολα, αυτα θα υπαρξει καταναλωση θερμιδωνΚαλησπέρα Έλενα πως ήταν το χθεσινό φαγοπότι;τώρα θέλει κατανάλωση θερμίδων ξέρεις εσύ ! ;)
Μπα.. Σαλατουλα εφαγα εγω, κ μια ουριτσα.. Παρ ολα, αυτα θα υπαρξει καταναλωση θερμιδων
Καλησπερα
Δεν ξέρουμε απο τι ζώο ηταν η ουρίτσα για να σχηματισουμε γνώμη
Απο κορκ οδειλο.. Αυτου απο το κεντρο στην Αθηνα.. ΠροχτεςΔεν ξέρουμε απο τι ζώο ηταν η ουρίτσα για να σχηματισουμε γνώμη