Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Το περιεγραψες σεμνα..ανηθικα ναι βάζουν ψησταριά ψήνουν μπριζόλες σουβλάκια και πάνε παραπάνω να μαζέψουν χαμομηλάκι και χορταρακια
![]()
Το περιεγραψες σεμνα..ανηθικα ναι βάζουν ψησταριά ψήνουν μπριζόλες σουβλάκια και πάνε παραπάνω να μαζέψουν χαμομηλάκι και χορταρακια
![]()
Να πας στο δωματιο σου εσυ να παιξεις με το πλειστεισο σουΑισχος.
Να πας στο δωματιο σου εσυ να παιξεις με το πλειστεισο σου![]()
Μ αυτα και μ αυτα μονο το πλεισιον μας μενει.
είμαι σεμνό παιδί γνωστό αυτοΤο περιεγραψες σεμνα..![]()
Αντε μπραβο γιατι εχουμε ξεφυγει εδω μεσα... Θα καουμε ολοι στην κολαση :S :S :Sείμαι σεμνό παιδί γνωστό αυτο
ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΛΕΙΣΤΕΙΣΙΟΝΔύο ώρες Έλενα η πλειστεισον που να επενδύσεις μεγάλο διλλημα
Έλενα 6 καφετιά ντούκου και PlayStation κωτσοβολο με δόσεις αλλά μετά το Πάσχα τώρα νηστεία μόνο ποδόσφαιρο βλέπω ψηφισα
Παοκτζου ειμαι , αλλα δεν ασχολουμαι και πολυ . Βεβαιως ομως χαρηκα που πηραμε το πρωταθλημαΤα κόκκινα διαβολάκια χάνουν αμάν Έλενα πως νιώθεις που πήρε πρωτάθλημα ο παοκ μετά από 34 χρόνια ήμουν ακόμα αγγενητος εγώ... Η σε αφήνει αδιάφορη το θέμα είσαι παοκτζου ε
Να σε φερω καλυτεροτερα κανα τριγωνοΘα έχεις πολλυ δουλειά όταν πας σαλλονικα είναι όλοι φτιαγμένοι θα με φέρεις ένα πιτογυρο με πάπρικα εδώ Αθήνα είναι μικρά ή άσε καλύτερα σάντουιτς...
Εχει <<Αγαπητο>> στο βενιζελος ?Τρίγωνα έχει πλέον και στο Βενιζέλος.
Αυτο μια μερα που θα εχω παρεκτραπει τελειως κ εντελως , θα το επισκεφτω ;)Το καλύτερο πιτόγυρο με πάπρικα στην Αττική είναι Ηλιούπολη, 'Ο Γιώργος' κεντρική πλατεία. Θα ναι και 30 χρόνια.