trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
για μας δεν εχει καλημερα? :'(Καλημερα Τονι.. Καλως ηρθες στην παρεα μας
:-* :-*
για μας δεν εχει καλημερα? :'(Καλημερα Τονι.. Καλως ηρθες στην παρεα μας
:-* :-*
Παραπονιαρη...Καλημερα :-*για μας δεν εχει καλημερα? :'(
ε τι να κανουμε ειμαι ζουλιαρηςΠαραπονιαρη...Καλημερα :-*
ε τι να κανουμε ειμαι ζουλιαρης
ποιος πληρώνει το φαναρτζή κυρία μου?Και σε καπω
Θες να σε πω ..?? Φοβουμαι μην σε σοκαρω ε λιτλ βιτποιος πληρώνει το φαναρτζή κυρία μου?
ετοιμαζουν μια γκέι σκηνή αυτον τον καιρό, πες του 'Ελενα σχετικάΕλεναρα πες στον Σειρηνακη οτι προσφεραι να γυρισουμε ενα εργο μαζι χωρίς αμοιβή. Για το καλο της τεχνης.
Αφου δεν εχω πληροφορηση πλεον , λογω μη συνεργασιας πια. Τι να του πωετοιμαζουν μια γκέι σκηνή αυτον τον καιρό, πες του 'Ελενα σχετικά
καλημερααα.....λεω ναι πιστευω θα χει επιτυχιαΛες να το παμε ενα βημα παρακατω
Βημα βημα και θα δειξει.. Αυτα θελουν κ χημεια, εξω απο το αυστηρα επεγγελματικο πλανο, για να εχουν απολυτη επιτυχια. Δεν συμφωνεις ??καλημερααα.....λεω ναι πιστευω θα χει επιτυχια
Καλημερα Επισης :-* :-*Καλημέρα! Όμορφη Πέμπτη σε όλους!!
συμφωνω...χημεια βεβαια χρειαζεται σε ολους τους τομεις και στο επαγγελματικο πλανο...σιγουρα πρεπει ν ξερεις τον αλλο πριν πατε σε τετοιο παιχνιδι για να ευχαριστηθειτε κι οι δυο....Βημα βημα και θα δειξει.. Αυτα θελουν κ χημεια, εξω απο το αυστηρα επεγγελματικο πλανο, για να εχουν απολυτη επιτυχια. Δεν συμφωνεις ??
Καλα λες. Μπερδευτηκα. Τοσες αλλαγές έγινανΑφου δεν εχω πληροφορηση πλεον , λογω μη συνεργασιας πια. Τι να του πω
Σχωρεμενος.. :-*Καλα λες. Μπερδευτηκα. Τοσες αλλαγές έγιναν
Υπάρχουν και λουκάνικα πολλαπλων χρήσεων που δε μολύνουν το περιβαλλον, εχει στο σεξ σοπ που ψωνίζει η κυρα έλεναΤώρα που θα πάει το σουγλάκι στα 3 ευρώ λέω να το ρίξετε στα λουκάνικα.
Γνώμη σας.