Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Γουστα ειαι αυτα ;)να πω την αληθεια μου αρεσει περισσοτερο το φυσικο σου μαλλι![]()
Γουστα ειαι αυτα ;)να πω την αληθεια μου αρεσει περισσοτερο το φυσικο σου μαλλι![]()
Το παλευουμε να περναμε καλα , οσο το δυνατον περναει απο το χερι μαςκαλημερα. με ωραια πραγματα ξεκινησε η Κυριακη!!!
εμενα μου αρεσει το αλλο ;)Γουστα ειαι αυτα ;)
ΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΑΓαΠΑΩ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑεμενα μου αρεσει το αλλο ;)σε χρωμα περλα
![]()
![]()
τωρα τα λες αυτα :- εκεινη την ημερα μας εριχνες καντηλιαΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΑΓαΠΑΩ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ. Εχεις γουστο προχωρημενο
Καλησπερα Τασουλι μου :-* :-*
Aλλο τοτε.. Τωρα αλλαξανε τα γουστα μου ειμαι πιο προχω....τωρα τα λες αυτα :- εκεινη την ημερα μας εριχνες καντηλια![]()
και σε εμενα και στον συναγωνιστη με την ιδιομορφη φορεσια
![]()
![]()
Τον ημιξεβρακωτο θα λες ε?? ..τωρα τα λες αυτα :- εκεινη την ημερα μας εριχνες καντηλια![]()
και σε εμενα και στον συναγωνιστη με την ιδιομορφη φορεσια
![]()
![]()
α ναι ε :-( δεν μας τα λες καλαAλλο τοτε.. Τωρα αλλαξανε τα γουστα μου ειμαι πιο προχω....
εσυ φορας πιο πολλα ρουχα στο αβαταρΤον ημιξεβρακωτο θα λες ε?? ..![]()
Eχω πιει κατια ναι ε :-( δεν μας τα λες καλα![]()
![]()
![]()
![]()
Αμα παω στα μερη του θα τον στρωσω.. Που θα με παειεσυ φορας πιο πολλα ρουχα στο αβαταρ![]()
απλος εχει μια ιδιορυθμια στο ντυσιμο του ρε παιδι μου ;) ο στυλιστας του φταίει
![]()
![]()
να τα κοψεις αυτα ανθυγιεινά :- μονο χυμο βρυσηςEχω πιει κατικρασαπορτοκαλαδες, και ζαλιστηκα λιγο
![]()
![]()
![]()
να τα κοψεις αυτα ανθυγιεινά :- μονο χυμο βρυσης![]()
η αντε καμια εξαίρεση
![]()
Γουστα ειαι αυτα ;)
Και γω, γι αυτό και τα ταξίδια στην Ασία, μπας και χορτάσω..ειμαι λατρης του μαυρου μαλλιου![]()
Και γω, γι αυτό και τα ταξίδια στην Ασία, μπας και χορτάσω..
Καμπύλες? σαν το στέγαστρο του Καλατράβα ας πούμε?Προτιμω τις ελληνιδες με μεσογειακες καμπυλες![]()
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=914962;image[/img[/URL]]
:shower: :shower: :shower: :shower: :shower: :shower: :shower: :shower: :shower:
[/quote]
Απο τις πιό όμορφες φωτο σου... Αλέξης