Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Γουστα ειαι αυτα ;)να πω την αληθεια μου αρεσει περισσοτερο το φυσικο σου μαλλι
Γουστα ειαι αυτα ;)να πω την αληθεια μου αρεσει περισσοτερο το φυσικο σου μαλλι
Το παλευουμε να περναμε καλα , οσο το δυνατον περναει απο το χερι μαςκαλημερα. με ωραια πραγματα ξεκινησε η Κυριακη!!!
εμενα μου αρεσει το αλλο ;) σε χρωμα περλαΓουστα ειαι αυτα ;)
ΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΑΓαΠΑΩ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ . Εχεις γουστο προχωρημενοεμενα μου αρεσει το αλλο ;) σε χρωμα περλα
τωρα τα λες αυτα :- εκεινη την ημερα μας εριχνες καντηλια και σε εμενα και στον συναγωνιστη με την ιδιομορφη φορεσιαΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΑΓαΠΑΩ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ . Εχεις γουστο προχωρημενο
Καλησπερα Τασουλι μου :-* :-*
Aλλο τοτε.. Τωρα αλλαξανε τα γουστα μου ειμαι πιο προχω....τωρα τα λες αυτα :- εκεινη την ημερα μας εριχνες καντηλια και σε εμενα και στον συναγωνιστη με την ιδιομορφη φορεσια
Τον ημιξεβρακωτο θα λες ε?? ..τωρα τα λες αυτα :- εκεινη την ημερα μας εριχνες καντηλια και σε εμενα και στον συναγωνιστη με την ιδιομορφη φορεσια
α ναι ε :-( δεν μας τα λες καλαAλλο τοτε.. Τωρα αλλαξανε τα γουστα μου ειμαι πιο προχω....
εσυ φορας πιο πολλα ρουχα στο αβαταρ απλος εχει μια ιδιορυθμια στο ντυσιμο του ρε παιδι μου ;) ο στυλιστας του φταίειΤον ημιξεβρακωτο θα λες ε?? ..
Eχω πιει κατια ναι ε :-( δεν μας τα λες καλα
Αμα παω στα μερη του θα τον στρωσω.. Που θα με παειεσυ φορας πιο πολλα ρουχα στο αβαταρ απλος εχει μια ιδιορυθμια στο ντυσιμο του ρε παιδι μου ;) ο στυλιστας του φταίει
να τα κοψεις αυτα ανθυγιεινά :- μονο χυμο βρυσης η αντε καμια εξαίρεσηEχω πιει κατικρασαπορτοκαλαδες, και ζαλιστηκα λιγο
Τρελλοκομειο..να τα κοψεις αυτα ανθυγιεινά :- μονο χυμο βρυσης η αντε καμια εξαίρεση
Γουστα ειαι αυτα ;)
Και γω, γι αυτό και τα ταξίδια στην Ασία, μπας και χορτάσω..ειμαι λατρης του μαυρου μαλλιου
Και γω, γι αυτό και τα ταξίδια στην Ασία, μπας και χορτάσω..
Καμπύλες? σαν το στέγαστρο του Καλατράβα ας πούμε?Προτιμω τις ελληνιδες με μεσογειακες καμπυλες
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=914962;image[/img[/URL]]
:shower: :shower: :shower: :shower: :shower: :shower: :shower: :shower: :shower:
[/quote]
Απο τις πιό όμορφες φωτο σου... Αλέξης