Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Αχ και να ήμουν εκεί να το βάζαμε παρέα στο γατάκι σου το υπεροχοΟχι ακριβως .. Την ωρα εκεινη που το ανεβασες εκανα αυτο...
Αχ και να ήμουν εκεί να το βάζαμε παρέα στο γατάκι σου το υπεροχοΟχι ακριβως .. Την ωρα εκεινη που το ανεβασες εκανα αυτο...
Εισαι αθωο εσυ σαν λευκο περιστερι.. Και ετσι να παραμεινεις. Ο κοσμος εκει εξω ειναι, πονηρος και κακος :-δεν καταλαβαίνω γρι
Θα δεις κατι παρομοιο.. Οταν θα ανεβει στο *****.. Γυριστηκε κι αλλο πλανο εκει εξω στην φυσηΑχ και να ήμουν εκεί να το βάζαμε παρέα στο γατάκι σου το υπεροχο
Θα δεις κατι παρομοιο.. Οταν θα ανεβει στο *****.. Γυριστηκε κι αλλο πλανο εκει εξω στην φυση
ντοκυμαντερ?Γυριστηκε κι αλλο πλανο εκει εξω στην φυση
Τουλάχιστον το καλό είναι οτι είσαι θρήσκα, νηστεύεις και το έριξες σε εναλλακτική πούτσα σόγιας.
Γατα εισαι .... Ντοκυμαντερ πως μπορουμε να πλησιασουμε την φυση , κατω απο σεξουαλικο πρισμαντοκυμαντερ?
εναλλακτική πούτσα σόγιας
Ναι Βρε.... Αυτα δεν ειναι μερος διατροφης ;)Εντάξει και το καουτσούκ και το λατεξ νηστίσιμα είναι.
Ναι Βρε.... Αυτα δεν ειναι μερος διατροφης ;)
Aβυσσος η σεξουαλικοτητα του καθενα... Ασχετως της εξωτερικης εμφανισηςΤετοια βλεπουν κατι μουστακαληδες ,πεφτουν στο μερακι και αρχιζουν τα "φωναζε με πεγκυ","πεγκωσε με τωρα","πεγκυ πες αλευρι το μαρκουτσι σε γυρευει" ,"πεγκυ να γινει","καθε πεγκυ και χειροτερα" κ.α....
Aβυσσος η σεξουαλιμοτητα του καθενα... Ασχετως της εξωτερικης εμφανισης
;) ;)
Βou!! Η απολυτη ενημερωση επι σεξουαλικων θεματων και όχι μονο ..οτι θα φτανα 45 και θα μαθαινα οτι τον πουστη λεσβια τον φωναζουμε και πεγγυ ,ποτε...μπουρδελα=ΜΑΓΕΙΑ!
Διόρθωσα.Ξαναπεστο..ξαναγραφτω μαλλον.
Να ναι νηστισιμος ομως..Καλά, κάτσε να στον μπήξω εγώ και μετά βγες και πες οτι δεν τον.....έφαγες.
Mε γεύση καλαμαράκι ψητό.