raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
Eεεεεε Να τα κανω ετσι ?
Βρε δε πα να τα ξουρισεις και γουλι..τζμπουτσα μας...εμεις ουτως ή αλλως τον κωλο σου κοιταμε
Eεεεεε Να τα κανω ετσι ?
Πειραχτηρι.. Οχι πως δεν ειναι ωραιο βεβαια ..
Καλησπερα Κυριε
Υγ. Παντα μ αρεσε η φωτο avatar που εχεις ;)
με ενα μπαρμπαν απο το μιτσιγκαν ;) το μουστακι φταιη Υγ.φαντασου να δεις εμενα τι θα παθειςΜε ποιον μοιαζω μωρε με ποιον μοιαζω...
Θα σου πω παντως οταν σε δω..
Η αληθεια ειναι αυτη που ειπε καποιος οτι ειναι Γυναικα με πολλα κιβυκα!!
και παρ οτι εχω καποια πειρα εχω την εντυπωση οτι θα σε αγγιξω και θα παθω ηλεκτροπληξια !
με ενα μπαρμπαν απο το μιτσιγκαν ;) το μουστακι φταιη
Καλησπέρα γιαβρι μου :-*Καλησπέρα σας κυρία Έλενα...
:-* :-*μας εφτιαξες τη μερα παλι σημερα.τι να πεις.Θεα!!!!!!!
:-* :-* :-*Με ποιον μοιαζω μωρε με ποιον μοιαζω...
Θα σου πω παντως οταν σε δω..
Η αληθεια ειναι αυτη που ειπε καποιος οτι εισαι Γυναικα με πολλα κιβυκα!!
και παρ οτι εχω καποια πειρα εχω την εντυπωση οτι θα σε αγγιξω και θα παθω ηλεκτροπληξια !
Πιπερι στο τσουτσουνι σου θασε βαλω εσενα ατακτε ΠειραιωτηΒρε δε πα να τα ξουρισεις και γουλι..τζμπουτσα μας...εμεις ουτως ή αλλως τον κωλο σου κοιταμε
Καλημερα ολουθε
Η φωτο περσυνια
Σιγα μην εχεις παράπονα.Αντε ντε ... Πες μαι καλη κουβεντα με την επεσαν τα παλιοπαιδα και με πειραζουν :- :-
Και τα δικα μου :-* :-* :-*Περσινή, αλλά μας έγινε καλή στύση φέτος. Πολύ ωραία φώτο τα φιλιά μου.
Αμα σε γραψω τι θα φαω , θα με πυροβολησεις απο τωραΣιγα μην εχεις παράπονα.
2653 κοπλιμάν έχεις την ημέρα.
Για πες. Τι θα φάμε την κυριακή του Πάσχα. Ρίξε καμιά ιδέα
Έπιασε τον άντρα της να τον παίζει με φωτογραφίες σου και βρήκε το τηλέφωνο σου να στο πει να γελάσετε. Τυπική ελληνίδα δηλαδή.H εσένα σε δουλευουν Έλενα η εσύ μας δουλευεις
Ειχαμε και αλλη συζητηση ... στο ινσταγραμ ηταν ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΗΛ και μαλλον το πανε αλλου ...Έπιασε τον άντρα της να τον παίζει με φωτογραφίες σου και βρήκε το τηλέφωνο σου να στο πει να γελάσετε. Τυπική ελληνίδα δηλαδή.H εσένα σε δουλευουν Έλενα η εσύ μας δουλευεις
Μάλλον το πάνε αλλού, αλλιώς είσαι φωτο χωρίστρα ντροπή σου! Πάντως η σημερινή φωτογραφία στην σκάλα, είναι δυνατή να ξέρεις.Ειχαμε και αλλη συζητηση ... στο ινσταγραμ ηταν ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΗΛ και μαλλον το πανε αλλου ...
Μην βιαζεσαι να θεωρησεις οτι σας κοροιδευω , ΕΙΔΙΚΑ !! Δεν το χρειαστηκα ΠΟΤΕ μεχρι τωρα και ουτε θα το χρειαστω !!