citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Τέλειο πίσω σύστημα μωρό μου. Μόλις βρω ευκαιρία θέλω να απολαύσω και τις δύο τρυπούλες σουΟσο και περισυ...
Τέλειο πίσω σύστημα μωρό μου. Μόλις βρω ευκαιρία θέλω να απολαύσω και τις δύο τρυπούλες σουΟσο και περισυ...
εσυ τραβα αυριο να δεις τον θρυλο στο σεφ και εγω παω απο τα τωρα να δω αν τσεσεκα,εφες και ρεαλ,κανουν το καθηκον τους.γιατι αν δεν το κανουν,δεν εχει νοημα το αυριανο,παιρνουμε πουλο.σαββατο ημουν μπαρακι με φιλο...επιασα πιρι πιρι με μια γλαστρα από υποδοχη...κερασα ποτο, πηρα και τηλεφωνο…
να της το ξεφουρνισω ότι είμαι πανδρεμένος ή να το παιζω ελευθερος και ωραιος???
δωσε τα φωτα σου...
εσυ τραβα αυριο να δεις τον θρυλο στο σεφ και εγω παω απο τα τωρα να δω αν τσεσεκα,εφες και ρεαλ,κανουν το καθηκον τους.γιατι αν δεν το κανουν,δεν εχει νοημα το αυριανο,παιρνουμε πουλο.
Οχι, παω σε κοντινο δασος να ακουσω τους γκιωνηδες ... Ειναι η εποχη τους τωρα
Καλησπερα , με ενα φιλακι, :-* και ας ακολουθεις πλεον τον εναρετο συζυγικο βιο
Μην ξεχασεις τις μπυρες σε τσιγκινο και τα σουβλακια που θα ..... φας ... Εγω θα φαω πορτοκαλιαΓια τα πανηγύρια είσαι;
Μυστικο..... Αλλοιως θα πρεπει να παιρνω και τα προφυλακτικα μαζιπου κανεις τα μπανια σου να ερθουμε και εμεις
Δικες σου αν το αποφασισειςΤέλειο πίσω σύστημα μωρό μου. Μόλις βρω ευκαιρία θέλω να απολαύσω και τις δύο τρυπούλες σου
Πανδρεμενος , γιατι αν το ανακαλυψει και σε εχει ερωτευθει (εισαι και ερωτευσιμος παναθεμα σε ) μετα θα χεις problems εκ της συζυγου που θα τις τα σφυριξει και θα πεσει μπατινισαββατο ημουν μπαρακι με φιλο...επιασα πιρι πιρι με μια γλαστρα από υποδοχη...κερασα ποτο, πηρα και τηλεφωνο…
να της το ξεφουρνισω ότι είμαι πανδρεμένος ή να το παιζω ελευθερος και ωραιος???
δωσε τα φωτα σου...
Για πολυ χυσημο η κυρια.
ΙΒΑΝ .... Αυτο και αν ειναι πρωτοτυπο νικ
Καλησπερα :-*
Πανδρεμενος , γιατι αν το ανακαλυψει και σε εχει ερωτευθει (εισαι και ερωτευσιμος παναθεμα σε ) μετα θα χεις problems εκ της συζυγου που θα τις τα σφυριξει και θα πεσει μπατινι
Ετσι, ετσι , ολουθε, να διατηρησω το δερμα νεανικοΓια πολυ χυσημο η κυρια.
Και εγω προς τα εκει τεινω..γενικα ξεκαθαριζω την θεση μου εξαρχης και μετα μεσα απο ενα δαιδαλωδες συστημα μαλαγανιας καταφερνω να μπω στις πολυποθητες τρυπες...
Απλα πριν παντρευτω ειχα φαει μια ηττα με μια μπαργουμαν που ειχα καψουρευτει τρελα που ενω ημουν ετοιμος να βρεξω τον παργαλατσο μου, με γειωσε οταν της ειπα οτι εχω σοβαρη σχεση... :S
Καλησπερα και καλως ηρθες και παλι :-* :-* :-* :-* ... Απειχες λιγο αν δεν κανω λαθος (διπλα )...Μπευρδετήκαμε με το ένσημο ...
Ειδες ?? Λεξιλογιο απο τα δυνατα στο σαι... Καθομαι και τον χαζευω μερικες φορες οταν γραφει, ολουθε μεσα εδωΠαργαλάτσο;; Τςτςτς, ντροπή.
Ειδες ?? Λεξιλογιο απο τα δυνατα στο σαι... Καθομαι και τον χαζευω μερικες φορες οταν γραφει, ολουθε μεσα εδω