Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ακομα δεν το ξεκινησα αυτο ....κι εγώ How to get away with murder
Ακομα δεν το ξεκινησα αυτο ....κι εγώ How to get away with murder
Παω να δω <<blacklist>> στο netflix .... καινουργια πεισοδγια Αφου
See you αργοτεροτερα :-* :-*
ΥΓ : Σειρα <<σχολειο>> ;)
Βασικα ο τζειμς με εκανε κ κολλησα Σημερα εχει κ στεισι κιτςμε την πιο αδιαφορη πρωταγωνιστρια σε τετοιας εντασης σειρα,που εχει μια εκφραση για ολες τις καταστασεις.
Αλλα ο Τζειμς Σπειντερ δινει ρεστα και ανεβαζει τη σειρα σε αλλο επιπεδο,που ηδη εχει καλο σεναριο, ωραια πλοκη και ποιοτικη δραση
και την ηθοποιο που παιζει τη Σαμαρ
με την πιο αδιαφορη πρωταγωνιστρια σε τετοιας εντασης σειρα,που εχει μια εκφραση για ολες τις καταστασεις.
Αλλα ο Τζειμς Σπειντερ δινει ρεστα και ανεβαζει τη σειρα σε αλλο επιπεδο,που ηδη εχει καλο σεναριο, ωραια πλοκη και ποιοτικη δραση
Βασικα ο τζειμς με εκανε κ κολλησα Σημερα εχει κ στεισι κιτς
Ευχαριστωςκαλησπερα ωραια κυρια.ελπιζω συντομα να τραβηξουμε κουπι.
Τωρα τα βλεπωειναι ωραιο κ χαβαλεδιαρικο επεισοδιο και το επομενο πολυ καλο αλλα σε αλλο κλιμα,βγηκαν μαζι την Παρασκευη.
Καλησπέρα Οκ σε λιγο ;)Καλησπερα Ελενα σου εχω στειλει μυνημα αμα βρεις χρονο διαβασε το σε ευχαριστω!!!!
με την πιο αδιαφορη πρωταγωνιστρια σε τετοιας εντασης σειρα,που εχει μια εκφραση για ολες τις καταστασεις.
Ολα τα λεφτα ειναι ο ατιμος.. Αλλα και κοντος οταν λεει κουλα..Τρελο αλανι για πιο καταζητουμενος ανθρωπος του κοσμου ο ρεντ!!!
Πουντο βρε?? ... Δεν τα ταισες τα, πιτσουνια??Έλενα δες πμ
Δε σου στειλα εγώ, να δεις τα άλλα πμ γιατί μαζευτηκαν πολλάΠουντο βρε?? ... Δεν τα ταισες τα, πιτσουνια??
Aαααα κανουμε και τετοια ε..??Δε σου στειλα εγώ, να δεις τα άλλα πμ γιατί μαζευτηκαν πολλά
Πουντο βρε?? ... Δεν τα ταισες τα, πιτσουνια??
Δεν έχω μυστικά απ το φόρουμ αφούAαααα κανουμε και τετοια ε..??
xaxaxaxa!!!!αδελφε γατα ειναι στανταρ