SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
τον άλλο μήνα που θα κλείσω τα 18,θα μου πεις?εσυ δεν κανει να μαθαίνεις τετοια πραγματα εισαι νινι ακομα
τον άλλο μήνα που θα κλείσω τα 18,θα μου πεις?εσυ δεν κανει να μαθαίνεις τετοια πραγματα εισαι νινι ακομα
Θα σε πω εγω αλλα δεν θα το πεις σε κανένα...τον άλλο μήνα που θα κλείσω τα 18,θα μου πεις?
θα το σκεφτω γιατι ακομη εισαι ανώριμοςτον άλλο μήνα που θα κλείσω τα 18,θα μου πεις?
Γιατί γελάτε μανδαμ? Υπάρχουμε και ΕΦΗΒΟΙ εδώ μέσα!!!
μου ρίχνουν ορμόνες...θα ωριμάσω ταχύτατα!!!θα το σκεφτω γιατι ακομη εισαι ανώριμος
Σ αυτο θα συμφωνησω απόλυτα ;)Γιατί γελάτε μανδαμ? Υπάρχουμε και ΕΦΗΒΟΙ εδώ μέσα!!!
ε ναι ειδες ρε τι κακιστρο ειναι :- αντι να σε προσεχει μικρο αγορακι να σε βυζάξειΓιατί γελάτε μανδαμ? Υπάρχουμε και ΕΦΗΒΟΙ εδώ μέσα!!!
My favoriteΝα είχαμε 1-2 κουτιά ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ....
ρε τον λαλακα τον αγιο βασιλη εχει γυρισει απο την αλλη χαζος ειναι
Το ΒΛΑΧΑΣ....My favorite
Το τραπέζι με το κρύσταλλο και τις μοδερνες καρέκλες δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ύφος του δωματίου...ρε τον λαλακα τον αγιο βασιλη εχει γυρισει απο την αλλη χαζος ειναι
Εννοείται!!!Το ΒΛΑΧΑΣ....
εσυ πολλες ερωτησεις κανεις και θα τον βγαλω εξω κανονισε (τον τραγο εννοώ)Το ΒΛΑΧΑΣ....
δεν ήταν ερωτηση,δήλωση ήταν!!!! Μασάει χιόνι ο τράγος ρε?εσυ πολλες ερωτησεις κανεις και θα τον βγαλω εξω κανονισε (τον τραγο εννοώ)
σαν να εχεις δικιο τελικα εισαι καλος ντεκοραπριτς ;)Το τραπέζι με το κρύσταλλο και τις μοδερνες καρέκλες δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ύφος του δωματίου...
Οχι βρε ειναι καλη προσεγγιση 70ς..Το τραπέζι με το κρύσταλλο και τις μοδερνες καρέκλες δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ύφος του δωματίου...
Πριτς σκετο...σαν να εχεις δικιο τελικα εισαι καλος ντεκοραπριτς ;)
Μασάει?δεν ήταν ερωτηση,δήλωση ήταν!!!! Μασάει χιόνι ο τράγος ρε?