TIRAMOLA11
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Χαχαχα....αμέσως με την καλή κουβέντα εσύ!!Με τέτοιο κρύο? Αυτοί είναι εχθροί σου,θέλουν να κρυώσεις!!!!
Καλή χρονιά!
Χαχαχα....αμέσως με την καλή κουβέντα εσύ!!Με τέτοιο κρύο? Αυτοί είναι εχθροί σου,θέλουν να κρυώσεις!!!!
Ωραίος.....όπως πάντα με τα εφέ!!![move][size=50pt] κώλο... Χατζή...θα δούμε...? [/size][/move]
Με τα εφφε θα μεινει...Ωραίος.....όπως πάντα με τα εφέ!!!
Λεεες.....μπά δεν νομίζω ειναι παιχταράς!!!!Με τα εφφε θα μεινει...
Και τσι δικες μουΤσι καλησπέρες μου Κα Έλενα
Ειναι ειναι. Απλά τον πειραζω τον γλυκουληΛεεες.....μπά δεν νομίζω ειναι παιχταράς!!!!
ποιος είναι ο γλυκούλης???? Συνδρομή έχει πληρώσει?Ειναι ειναι. Απλά τον πειραζω τον γλυκουλη
Tου κανω πιστωση τελευταια .. Δεν βγαινει :Sποιος είναι ο γλυκούλης???? Συνδρομή έχει πληρώσει?
Καλησπερα και καλη χρονιαΚαλησπέρα κυρία Έλενα
το νήμα ξεχειλίζει από ευγένεια....Καλησπερα και καλη χρονια
Εχουμε ηθος και τροπους εδω Κυριε .. Τι μας περασατε ? Τιποτα οτι ναναιτο νήμα ξεχειλίζει από ευγένεια....
καλά...με συγχωρείτε!!! Να προσέχετε τα ρεύματα...Εχουμε ηθος και τροπους εδω Κυριε .. Τι μας περασατε ? Τιποτα οτι ναναι
Γι αυτοκαλά...με συγχωρείτε!!! Να προσέχετε τα ρεύματα...
μιλάτε μου στον πληθυντικό,θα με υποχρεωσετε!!!! (από τις ωραιότερες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου)Γι αυτο σε αγαπαω Γιατι με προσεχεις μην κρυωσω
μιλάτε μου στον πληθυντικό,θα με υποχρεωσετε!!!! (από τις ωραιότερες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου)
Ηδικά τα τριφασικά...καλά...με συγχωρείτε!!! Να προσέχετε τα ρεύματα...
Κατι απο καλοκαιρι να ζεσταθουμε πχΚαμια φωτο σας γι αυτην την κρυα νυχτα.....?