SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
να προσέχεις....ο Τάσος πήρε τα μέτρα του...καλή τύχη να έχεις,ότι επιθυμείς,να σου πάνε όλα καλά!!!!γκαντεμόσαυρος...
να προσέχεις....ο Τάσος πήρε τα μέτρα του...καλή τύχη να έχεις,ότι επιθυμείς,να σου πάνε όλα καλά!!!!γκαντεμόσαυρος...
γκαντεμόσαυρος...
εσείς ειδικά εχετε την αμέριστη συμπαράσταση ΟΛΟΥ του σάιτ!!!Υπάρχουμε και εμείς οι γκαντεμοδεγαμωσαυροι. :S :S :S :S
εσείς ειδικά εχετε την αμέριστη συμπαράσταση ΟΛΟΥ του σάιτ!!!
Μαλλον σε μερικες περιπτωσεις θα χρειαστουμε , μεταφραστη - ψυχαναλυτη - κοινωνιολογο......και αλλες επιστημες που δεν με ερχονται τωραΤο νήμα αρχίζει και γίνεται ακαταλαβίστικο..
Υπάρχουμε και εμείς οι γκαντεμοδεγαμωσαυροι. :S :S :S :S
άσε το καταλάβαμε ...
έχετε κανονισμένη παρτούζα γιατρός χατζη sanim...
Οχι τωρα..... Τωρα κανει κρυο και θα παγωσωετσι κυκλοφορας καθημερινα καβλιτσα?
αυτός έφυγε με το καλημέρα....Οχι τωρα..... Τωρα κανει κρυο και θα παγωσω
Καλως ηρθες στην παρεα μας :-*
Αυτό που έπρεπε να σε ενδιέφερε ήταν τα καναδικά δολλάρια που πρότεινα τον Ιούνιο για 1 ώρα συνοδείας την οποία κι αυτή απέρριψες παρόλο ********* (δεν το συνεχίζω δημόσια - δεν είμαι τέτοιου επιπέδου να λέω τι δώρα ήθελα να δώσω).Τους τραγους τους αρμεγουν ?
Είπαμε θες παιδίατρο αλλιώς έπρεπε να είχες φάει κατακόκκινη κάρτα από καιρό....Εγω παω στο γιατρο
Μετά τις πρώτες γκρίνιες (εντάξει κορδελάκια κάνεις σαν κοριτσάκι) σου είχα πει ότι θα μιλήσουμε για κάποια πράγματα μερικά λεπτά (να σπάσει κι ο πάγος και να λυθούν κι οι παρεξηγήσεις - να νοιώσεις κιόλας τι είμαι κλπ κλπ).....Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου
Δεν θα το αποκρύψω αυτό και νομίζω ότι κάθε κοπέλα του χώρου θέλει να έχει τους θαυμαστές της. Σάμπως ήθελες να έχω την άποψη ότι είσαι μια φώκια, μια μπαμπόγρια; BOEING....να τον παιξει ο Ντουνταρας ??
:'( :'( :'( :'(Αυτό που έπρεπε να σε ενδιέφερε ήταν τα καναδικά δολλάρια που πρότεινα τον Ιούνιο για 1 ώρα συνοδείας την οποία κι αυτή απέρριψες παρόλο ********* (δεν το συνεχίζω δημόσια - δεν είμαι τέτοιου επιπέδου να λέω τι δώρα ήθελα να δώσω).
Είπαμε θες παιδίατρο αλλιώς έπρεπε να είχες φάει κατακόκκινη κάρτα από καιρό....
Μετά τις πρώτες γκρίνιες (εντάξει κορδελάκια κάνεις σαν κοριτσάκι) σου είχα πει ότι θα μιλήσουμε για κάποια πράγματα μερικά λεπτά (να σπάσει κι ο πάγος και να λυθούν κι οι παρεξηγήσεις - να νοιώσεις κιόλας τι είμαι κλπ κλπ).....
Δεν θα το αποκρύψω αυτό και νομίζω ότι κάθε κοπέλα του χώρου θέλει να έχει τους θαυμαστές της. Σάμπως ήθελες να έχω την άποψη ότι είσαι μια φώκια, μια μπαμπόγρια; BOEING....
Aπό εκεί και πέρα είσαι και Μακεδονίτισσα....
Μάθε λοιπόν κ. Χατζή ότι το 9ο Σύνταγμα Πεζικού εδώ κάτω τιμητικά λέγεται και σύνταγμα Γιαννιτσών.
www.tharrosnews.gr/news/content/%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%C2%AB%CF%84%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CF%82-9%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%C2%BB]Δες εδώ <=[/url] την ιστορία του....
Kάποιοι λοιπόν (όχι συγγενείς μου - αλλά συμπατριώτες μου) σκοτώθηκαν εκεί πάνω για τη Μακεδονία που την ξεπουλάνε τώρα....
Κι εσύ αρκετές φορές εδώ μέσα την έχεις αναφέρει, έχεις βγάλει φωτογραφίες με την Ελληνική σημαία κλπ.....
Από την άλλη μεριά (έχει κι άλλον παραλήπτη αυτό που γράφω - τον ενημέρωσα) το 1922 έχασα 2 παππούδες στην Μικρά Ασία στο Εσκί Σεχίρ.
Υπό αυτό το πρίσμα σκέπτομαι, ε ας δώσω και κάποια φράγκα σε εσάς όταν αποφασίσω να έλθω επάνω, πατριώτες θα τα πάρουν θα πιάσει και τόπο, αρκετά μας έχουν μαδήσει οι ρωσσίδες που τα βγάζουν έξω. Kαι μετά έρχεται η Μαντάμ Μέρκελ, ο Σόιμπλε το ΔΝΤ κλπ να μας γαμάνε ομαδικώς....
Εμ αφού δεν έχουμε παραγωγή, το υστέρημα να το διώχνουμε κι αυτό όλο έξω;
Το να κάνω το κέφι μου, να πουλήσω μούρη υπάρχουν κι άλλες επιλογές στην Πρωτεύουσα όμως τις βάζω σε δεύτερη μοίρα γιατί έχω μέσα μου καρδιά & πίστη και θέλω να βοηθώ τους Έλληνες.
Στέλνω ένα φιλάκι και σε αφήνω. Πρέπει να μελετήσω Γαλλία :-*
Aτυχο αγορι ... :'(αυτός έφυγε με το καλημέρα....
Γνωρίζει κάποιος πότε ήρθε ο τύπος ντουνταρας στον πλανήτη μας? :S :S :S
Ίχνη καψούρας είναι αυτά:'( :'( :'( :'(
Γιατι παιδακι μου τα γραφεις ολα αυτα ??
Πες με σε παρακαλω , γιατι αδυνατω να καταλαβω
Όχι δεν λέω τίποτα ρίξε κλήση να μιλήσουμε, έλα τώρα ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ έχει Γαλλία από πριν πεινάσουμε μαζεύουμε αποδόσεις, ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ φωτογραφία που πριν ένα μήνα για λίγο έχασα 30 χιλιάρικα;Πες με σε παρακαλω , γιατι αδυνατω να καταλαβω
ΓΚΡ κι εσύ, είπαμε αν θες προγνωστικά κι είμαι ονλάην στείλε σήμα........Ίχνη καψούρας είναι αυτά
ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ φωτογραφία που πριν ένα μήνα για λίγο έχασα 30 χιλιάρικα;
και εσύ έχασες...?