anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
κοίτα...πολυ καλο εχω μια απορια ομως η κατσικα φορτίζει
κοίτα...πολυ καλο εχω μια απορια ομως η κατσικα φορτίζει
α ρε κατσικοποδαρε...να μας κάνεις ποδαρικο τη πρωτοχρονιά ρε.μας πηραν τον κλοουν ομως :- :'( :'(
ετσι ετσι ετσι ...ο τίτλος με μπερδεύει...
κάτι σαν black friday...?
είχα μια ελπίδα....Εσυ ειπες θα βαλεις αφρολεξ .... Αργεις τι να σε κανω
ξερεις τα κοχιμπα και ττο ουισκι ;) μην κανεις τσιγκουνιες εχουμε εκλεκτους καλεσμενουςΚΑΤΣΕ .... Θα πιεις κατι να σε φιλεψω
Παλιο αλλα καλο !!! σαν το καλο κρασιπολυ καλο εχω μια απορια ομως η κατσικα φορτίζει
τα μακαρόνια ξέχασες...ξερεις τα κοχιμπα και ττο ουισκι ;) μην κανεις τσιγκουνιες εχουμε εκλεκτους καλεσμενους
ειδικος στις κατσικες αλλος ειναι ;) εγω εχω αλλη ιδιοτητα ;)α ρε κατσικοποδαρε...να μας κάνεις ποδαρικο τη πρωτοχρονιά ρε.
Ναι καλα ... Κραταει μηνες αυτη η κολωνια ;)είχα μια ελπίδα....
τελειωσε η κρεμα γαλακτος :-τα μακαρόνια ξέχασες...
θα σου φέρει σε λίγο πήγε να τον αρμέξει...τελειωσε η κρεμα γαλακτος :-
θα σου φέρει σε λίγο πήγε να τον αρμέξει...
Ελενίτσα, γνωρίζω ότι είσαι θρησκευόμενο άτομο (και σε τιμά αυτό) είσαι και καλό κορίτσι (και δεν χρειάζεται να το πιστοποιήσεις - αλλά ως μικρούλι ακόμη στο μυαλό με στεναχωρείς ενίοτε - αλλά πάω πάσο) όμως δεν επιθυμώ να με αποκαλείς εν Χριστώ αδελφό γιατί πολύ απλά δεν τα πιστεύω αυτά. Γιατι τα πιστευω εγω
Σκέψου ότι πολλές φορές (λόγω του εθισμού) φωνάζω Αλλάχ Ακμπάρ για να περάσουν οι τζόγοι (όπως έγινε και χθες - τα πόσταρα στο κατεξοχήν θέμα)....
Εμ τι να κάνω, για τον δικό σας τον παρά, ποντάρω Ισλάμ & Αραπιά, πρέπει να επαναλαμβάνομαι συνεχώς; Ειμαι αργοστροφη... αφου
Σε αφήνω να είσαι καλά κι αυτό μετράει για εμένα περισσότερο.
Κατσε βρε ... Φερνει ο sanim αφρολεξ... Στο δρομο ειναι
Κατσε βρε ... Φερνει ο sanim αφρολεξ... Στο δρομο ειναι
Καλημερα :-* :-*