Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
why not ?Why yes?
why not ?Why yes?
Τις επομενες μερες θα γραψω κανα δυο τρεις κριτικες για ξενοδοχεια του λεκανοπεδιου Αττικης , που εχω επισκεφτει κανοντας ραντεβου..... προσπαθωντας να ειμαι ακρως αντικειμενικη...
Συμφωνατε
Mμμμ .. Ειναι μια σκεψη κι αυτη ;)Κανόνισε να μη σε βάζουν μέσα μετά.
Απλα για ενημερωση... των φιλων εδωδεν βλεπω τον λογο
που έγραφες στην 303 σελίδα του νήματος. Βασικά ξέρω ότι ξεχνάς μακαρονάδα μουγινοντουντα
Θα ήταν καλύτερα να το είχες κάνει 3-4 μήνες πριν!!!Μετά την ....απομάκρυνση εκ του ταμείου κλπ κλπ αν και κάτι μου λέει ότι στην πλειοψηφία τους οι κριτικές θα είναι πολύ καλές...why not ?
Το πηρα το μηνυμα... ;)Ε καλα. Οι φιλοι εδω μαλλον τα χουν χτισει ηδη..... κι επειδη τα πληρωνουν κιολας μαλλον εχουν ιδία αντιληψη.
Μπααα να μην σε λεει.... Δεν θα ειναι (αν γραφτουν), για τα περισσοτερα ..Θα ήταν καλύτερα να το είχες κάνει 3-4 μήνες πριν!!!Μετά την ....απομάκρυνση εκ του ταμείου κλπ κλπ αν και κάτι μου λέει ότι στην πλειοψηφία τους οι κριτικές θα είναι πολύ καλές...
Για αυτό ακριβώς...θα είχαν αξία οι κριτικές όταν ήταν συχνές οι επισκέψεις...Μπααα να μην σε λεει.... Δεν θα ειναι (αν γραφτουν), για τα περισσοτερα ..
<<απομάκρυνση εκ του ταμείου>> Τι εννοεις εδω ?
Και εσυ θεωρεις οτι δεν (ηταν - ειναι) συχνες οι επισκεψεις ?Για αυτό ακριβώς...θα είχαν αξία οι κριτικές όταν ήταν συχνές οι επισκέψεις...
Δεν θεωρώ τίποτα...διαβάζω ότι γράφεις!!!!Και εσυ θεωρεις οτι δεν (ηταν - ειναι) συχνες οι επισκεψεις ?
Γραφω πουθενα για λιγες επισκεψεις , εκ του οποιου προκυπτει η απαντηση σου ποιο πανω ?Δεν θεωρώ τίποτα...διαβάζω ότι γράφεις!!!!
όχι...γράφεις ότι απέχεις 2-3 μήνες!!! Για αυτό είπα ΟΤΑΝ,ήταν συχνές οι επισκέψεις!!!!Γραφω πουθενα για λιγες επισκεψεις ?
Απαντησες ηδη..όχι...γράφεις ότι απέχεις 2-3 μήνες!!! Για αυτό είπα ΟΤΑΝ,ήταν συχνές οι επισκέψεις!!!!
Δεν τέντωσα τίποτα...ένα απλό όχι έγραψα και άρχισαν οι ερωτήσεις...Απαντησες ηδη..
2 μηνες ... να διορθωσω
ΥΓ : Eξ αλλου δεν ειπα οτι αυριο το πρωι θα ανεβασω κριτικη ...
Τες πα ας μην το τεντωσουμε αλλο .... Παμε παρακατω ;)
Οταν λεμε ενα οχι σε κατι , το δικαιολογουμε κι ολας ... Ετσι συνηθιζεταιΔεν τέντωσα τίποτα...ένα απλό όχι έγραψα και άρχισαν οι ερωτήσεις...
Καλη συνεχειαΕπειδη δεν αποσκοπουσα να στειλω πουθενα κανα μηνυμα... θεωρω οτι οι εντυπωσεις που εχει καθενας μας απο τα ξενοδοχεια ειναι διαφορετικες. Εχει να κανει με το ποια ωρα τα επισκεπτομαστε με τι προσδοκιες...και κατα ποσο μας "γνωριζουν' Αυτο εννοουσα μηνυμα
Επισης αγνοουμε πραγματα που συμβαινουν. Πχ σε πολυ γνωστο πορνοχοτελ ευρεθησαν ...κουραδες (ναι σωστα το διαβασατε) πανω στη μοκετα, που πιθανον πανω στη βιασυνη δεν καθαρισε το προσωπικο.
Υγιένετε!