Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Να ελπισεις ... Προς τα εκει παει η δουλειαr
Να ελπίζουμε σε μια νέα επιμελώς ξεβράκωτη φώτο?
Καλημερα
Να ελπισεις ... Προς τα εκει παει η δουλειαr
Να ελπίζουμε σε μια νέα επιμελώς ξεβράκωτη φώτο?
Πιανω λιγο τις προδιαγραφες , γιατι δνε μπορεις να με πεις και ψηλη....εσύ τι δουλειά έχεις εδώ ρε ? η Ελενα δεν είναι κοντή...
Πιανω λιγο τις προδιαγραφες , γιατι δνε μπορεις να με πεις και ψηλη....
Καλημερουδια γιαβρι μου
Σκεφτομουν ηλιθιως σαν παιδι και εγω με τις <<επαναστατικες μου αναζητησεις>> . Εφτιαξα λοιπον μια σαχλαμαρα , που τωρα για να την βγαλω ηθελε πολυ χρονο χρημα και ταλαιπωρια ..Να δειξει, να δείξει. Μια χαρα κωλαρακι και ποδια.
Ειμαι υπερμαχος ομως της ιδεας οτι στις ιδιαιτερες καμπυλοτητες δεν κανει να περναει μελανι.
Τι στο καλο σκεφτοτανε οταν εκανε το τατουαζ στο δεξι κωλομερι.
Ετσουξε λιγο , αλλα μπηκεσε μπήκε καλά μωρή (ο μήνας) ?
τις καλησπέρες μου σεκερίμ
:-* :-*γκιουναιντίν σεκέριμ... :-* :-* :-* :-* :-*
Σκεφτομουν ηλιθιως σαν παιδι και εγω με τις <<επαναστατικες μου αναζητησεις>> . Εφτιαξα λοιπον μια σαχλαμαρα , που τωρα για να την βγαλω ηθελε πολυ χρονο χρημα και ταλαιπωρια ..
Ετσι κατεληξα απλα να το διορθωσω :-(
Καλημερα
καλήμερα....Καλημερα σε ολη την παρεα
Ενα κουμπικαλήμερα....
τι έχασες...?
ελενα καλημερα στημενη στην εχει σε λιγο θα αρχίσει το τροπαριο περιμενεΚαλημερα σε ολη την παρεα
ασε τα κουμπια....Ενα κουμπι
Καλημερουδια στην ομορφη Σαλονικη μας και σε σενα βεβαιως βεβαιως :-*
εσυ γινεσαι τελικα πιστο αντιγραφο του αλλουνού :- σας βλεπω σε δικλινο δωματιο στο sinoyri resort[move][size=50pt]ΒΥΖΙ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;[/size][/move]
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
ασε τα κουμπια....
[move][size=30pt]κώλο χατζή θα δούμε...?[/size][/move]
Μ αγαπαει το ζουζουνι μου ... τι να κανω να το στεναχωρησωελενα καλημερα στημενη στην εχει σε λιγο θα αρχίσει το τροπαριο περιμενε
Ενα κουμπι
Καλημερουδια στην ομορφη Σαλονικη μας και σε σενα βεβαιως βεβαιως :-*
εσυ γινεσαι τελικα πιστο αντιγραφο του αλλουνού :- σας βλεπω με δικλινο δωματιο στο sinoyri resort
ασε τα κουμπια....
[move][size=30pt]κώλο χατζή θα δούμε...?[/size][/move]
τωρα αποκτησες δυο σε λιγο σε βλεπω να τους κανεις παρεα ομαδικο το οργιο στο sinoyriΜ αγαπαει το ζουζουνι μου ... τι να κανω να το στεναχωρησω
Καλημερα Τασο μου
μάλλον δέχτηκες την πρόταση που σ έκανε ο barock...Μ αγαπαει το ζουζουνι μου ... τι να κανω να το στεναχωρησω
Καλημερα Τασο μου