TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παντως καλύτερο απο το δικο σου το προχθεσινό ;) καπνιζει και πουροτι ράτσα είναι αυτό ρε...?
παντως καλύτερο απο το δικο σου το προχθεσινό ;) καπνιζει και πουροτι ράτσα είναι αυτό ρε...?
Εφαρμοσε του λιγο bdsm να συνελθουν
το εκπαίδευσες η έτοιμο το πήρες...?παντως καλύτερο απο το δικο σου το προχθεσινό ;) καπνιζει και πουρο
η εκπαιδευση ειναι το παν το ειχε βεβαια και στο DNA τουτο εκπαίδευσες η έτοιμο το πήρες...?
Παω να γευματισω το μεσημεριανο μου ....
Φιλουτσες :-* :-* :-* :-* :-*
ασύμφορη είσαι...
οπως θα ερχεσαι φερε ενα κοχιμπα και το ουισκι με τρια παγακια ;)
ασύμφορη είσαι...
κάθε μέρα φαΐ τι το πέρασες...?
οπως θα ερχεσαι φερε ενα κοχιμπα και το ουισκι με τρια παγακια ;)
τι καλο εφαγες ?με προλαβες στο ενδιαμεσο.....δεν ειμαι πολυ φαν στα ζυμαρικα αν και γω για ναπολιτανα ειμαι σημεραΠαω να γευματισω το μεσημεριανο μου ....
Φιλουτσες :-* :-* :-* :-* :-*
είχες και στο χωρίο σου τέτοια ...οπως θα ερχεσαι φερε ενα κοχιμπα και το ουισκι με τρια παγακια ;)
πιασε μια μπουγατσα με φλουρι ρε φτανουν οι μερες σιγα σιγαείχες και στο χωρίο σου τέτοια ...
μπουρτζόβλαχε...
αυτό είναι για 3 μέρες φαΐ...Μπααα.... Συμφερουσα ειμαι ..
Κοιτα τι τρωω για μεσημεριανο
Συστατικα !τι καλο εφαγες ?
μια εικόνα χίλιες λέξεις...πιασε μια μπουγατσα με φλουρι ρε φτανουν οι μερες σιγα σιγα
θρεπτικο αλλα vegan,τι να κανεις.... σε καταλαβαινω,καλη η διαθεση αλλα θες και κορμι.πας κανα γυμναστηριο ?Συστατικα !
1 κολοκυθι
2 καροτο
3 κοκκινη πιπερια
4 κρεμυδακι φρεσκο
5 ντοματινια
6 chia
7 λιναροσπορο
8 ηλιοσπορο
Trancelate = Βασιλοπιταπιασε μια μπουγατσα με φλουρι ρε φτανουν οι μερες σιγα σιγα
ρε να με δωσεις κιμα να σε κανω κεφτεδες τυρεμπορα κασερια εεεεμια εικόνα χίλιες λέξεις...